Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Javno podjetje KOMUNALNO PODJETJE VRHNIKA d.o.o. in Evropski teden zmanjševanja odpadkov

Bliža se najpomembnejša akcija na področju preprečevanja odpadkov – Evropski teden zmanjševanja odpadkov, ki bo letos od 21. do 29. novembra.

Arhiv: Delavnice za trajnostno poročilo

Cilj delavnic je ustvariti pravo motivacijsko vzdušje. Delavnice bodo potekale interaktivno, v odprti in ustvarjalni komunikaciji se bodo lahko soočili raznoliki pogledi in izkušnje ter tako oblikovale kakovostne rešitve in kazalniki, usmerjeni v trajnostno poslovanje komunalnih podjetij.

Arhiv: Delavnica: Pravilnik o pitni vodi

V skupni organizaciji Zbornice komunalnega gospodarstva, NIJZ in NLZOH, Vas vabimo na skupno srečanje upravljavcev sistemov za oskrbo s pitno vodo in predstavnikov Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije (ZIRS) in Ministrstva za zdravje (MZ), na temo napovedane spremembe zakonodaje o pitni vodi, ki bo v torek, 17. novembra 2015, v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana s pričetkom ob 9:00 uri

Arhiv: Prižgite letos svečo manj!

Javno komunalno podjetje d.o.o. Slovenske konjice je tudi letos pripravilo film na temo Prižgite letos svečo manj! Obenem je pripravilo obvestilne plakate na vsakem pokopališču, ki ga imajo v upravljanju ter podprlo akcijo »Manj svečk za manj grobov«. Sporočamo tudi povezavo na spletni naslov https://www.youtube.com/watch?v=jeWR84zDnb0 .

Arhivi