Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: ZEOS novice - LANSIRANJE ULIČNIH ZBIRALNIKOV ZA ZBIRANJE E-ODPADKOV IN ODPADNIH BATERIJ V TREBNJEM.

VABIMO VAS NA LANSIRANJE ULIČNIH ZBIRALNIKOV ZA ZBIRANJE E-ODPADKOV IN ODPADNIH BATERIJ V PETEK, 3. MARCA 2017 OB 10:00 NA EKO OTOKU NA KOLODVORSKI ULICI, TREBNJE.

Arhiv: ZIMKO 2017 - FOTOGRAFIJE IN REZULTATI

Objavljene so fotografije in rezultati XV. ZIMSKE KOMUNALIADE – CERKNO 2017 - SREČANJA DELAVCEV KOMUNALNEGA GOSPODARSTVA SLOVENIJE.

Arhiv: 15. 2. 2017 izveden prvi posvet o izvajanju obvezne občinske gospodarske javne službe urejanja in čiščenja javnih površin

Ministrstvo za okolje in prostor in Zbornica komunalnega gospodarstva sta v sodelovanju s Skupnostjo občin Slovenije in Inštitutom za politike prostora organizirala Prvi posvet o izvajanju obvezne občinske gospodarske javne službe urejanja in čiščenja javnih površin, ki je potekal v sredo, 15. februarja v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhiv: ZEOS novice - Mladi Postojnčani E-ciklirali na delavnici "E-odpadki in naše okolje".

Postojna, 21. februar 2017 – Dijaki Šolskega centra Postojna so se včeraj udeležili delavnice »E-odpadki in naše okolje«, ki je pospremila nedavno predajo uličnih zbiralnikov za stare aparate in baterije občinam Ilirska Bistrica, Logatec, Pivka in Postojna. Dogodek je podkrepil njihovo znanje s področja odpadkov, saj so se spoznali z vsemi pomembnimi vidiki E-cikliranja.

Arhiv: ZEOS novice - Občine Postojna, Pivka, Logatec in Ilirska Bistrica tudi E-ciklirajo

Postojna (17. februar 2017) – Danes so na slavnostni predaji uličnih zbiralnikov za e-odpadke in odpadne baterije predstavniki občin Postojna, Pivka, Logatec in Ilirska Bistrica s podpisom listine pospremili novo infrastrukturo. Dogodek je organizirala družba ZEOS, d.o.o., nosilka projekta LIFE Gospodarjenje z e-odpadki pod sloganom E-cikliraj, skupaj z lokalnimi gospodarskimi javnimi službami za ravnanje z odpadki.

Arhiv: ZEOS novice - Eko delavnica v Idriji pospremila nove ulične zbiralnike

Idrija, 14. februar 2017 – Delavnica »E-odpadki in naše okolje« je v Mladinskem centru Idrija pospremila nedavno predajo uličnih zbiralnikov za stare aparate in baterije občinam Idrija in Cerkno. Dijaki Gimnazije Jurija Vege Idrija so se na dogodku spoznali z novo lokalno pridobitvijo in pomembnostjo pravilnega ravnanja s starimi napravami, ki jih več ne potrebujemo ali niso več delujoče.

Arhiv: ZEOS - VABILO VAS NA LANSIRANJE ULIČNIH ZBIRALNIKOV ZA ZBIRANJE E-ODPADKOV IN ODPADNIH BATERIJ

Podjetje ZEOS vabi na LANSIRANJE ULIČNIH ZBIRALNIKOV ZA ZBIRANJE E-ODPADKOV IN ODPADNIH BATERIJ V PETEK, 17. FEBRUARJA 2017 OB 10:00 V ZC POSTOJNA.

Arhiv: ZEOS - Ozaveščevalni dogodek za mladino ob prihajajoči postavitvi zbiralnikov za odslužene male aparate in baterije

Nova Gorica, 9. februar 2017 – V torek se je v Mladinskem centru Nova Gorica zgodila poučna, a zabavna delavnica »E-odpadki in naše okolje«. Dogodek je napovedal lansiranje novih zbiralnikov za odslužene e-naprave in baterije, ki se bodo javnosti v Novi Gorici in nato še v Ajdovščini predstavili dne 9. marca 2017 na posebnih dveh dogodkih slavnostne predaje.

Arhiv: ZEOS - Novi ulični zbiralniki za odslužene male aparate in baterije v Idriji in Cerknem

Idrija (9. februar 2017) – Družba ZEOS, d.o.o., organizatorji projekta LIFE Gospodarjenje z e-odpadki pod sloganom E-cikliraj, so danes na sedežu lokalnega partnerja Javno podjetje Komunala Idrija d.o.o., občinama Cerkno in Idrija slavnostno predali v uporabo 8 uličnih zbiralnikov za male e-odpadke in odpadne baterije. Na dogodku so bili prisotni tudi predstavniki obeh občin, ki so z oddajo svojega e-odpadka simbolično pospremili novo infrastrukturo.

Arhiv: ZEOS novice: Vabilo na LANSIRANJE ULIČNIH ZBIRALNIKOV ZA ZBIRANJE E-ODPADKOV IN ODPADNIH BATERIJ V ČETRTEK, 9. FEBRUARJA 2017 OB 10:00 NA KOMUNALI IDRIJA

Vabilo na LANSIRANJE ULIČNIH ZBIRALNIKOV ZA ZBIRANJE E-ODPADKOV IN ODPADNIH BATERIJ V ČETRTEK, 9. FEBRUARJA 2017 OB 10:00 NA KOMUNALI IDRIJA

Arhivi