Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Strokovni posvet Gospodarno z viri za sonaravni razvoj Slovenije

Dvodnevni strokovni posvet Gospodarno z viri za sonaravni razvoj Slovenije, ki bo 7. in 8. aprila 2016 v Moravskih Toplicah, Hotel Ajda. Organizatorji posveta so: ZEG, ZRS Bistra Ptuj, Ministrstvo za okolje in prostor in UM Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede.

Arhiv: Evropski komisar Vella: Vrhnika je lahko zgled ostalim po Evropi

Evropski komisar Vella: Vrhnika je lahko zgled ostalim po Evropi

Arhiv: Ministrstvo za okolje in prostor je objavilo odgovore na pogosto zastavljena vprašanja in odgovore

Ministrstvo za okolje in prostor je objavilo odgovore na pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z zahtevami Uredbe o odvajanju in čiščenju komunalne odpadne vode, Uredbe o okoljski dajatvi za onesnaževanje okolja zaradi odvajanja odpadnih voda in Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen obveznih občinskih gospodarskih javnih služb varstva okolja.

Arhiv: Skupni prikaz ob svetovnem dnevu voda

Bliža se Svetovni dan voda, ki bo potekal v torek, 22. marca 2016. V sklopu pobude Skupaj za boljšo družbo bomo letos na ta dan organizirali skupni prikaz na temo virtualne vode. S prikazom koliko litrov vode se skriva v živilih in dobrinah, ki jih trošimo vsak dan (v skodelici kave, hlebcu kruha, paru čevljev, itd.) bomo prebivalce povabili k razmisleku o svojih nakupovalnih navadah in odnosu do vode.

Arhivi