Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


NAPOVEDUJEMO: 36. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije bo 10. in 11. junija 2022 v Celju

36. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva – Komunaliada 2022 bo tokrat potekalo 10. in 11. junija 2022 v Celju. Dvodnevni dogodek se bo začel v petek, 10. junija 2022, s posvetom vodilnih delavcev, nadaljeval se bo z ogledom razstave »Mesto pod mestom«, ki mu bo sledilo družabno srečanje in večerja s kulturnim programom na Celjski koči. V soboto, 11. junija 2022, pa se bomo družili ob športnih in delovnih tekmovanjih.

11. konferenca komunalnega gospodarstva bo potekala 22. in 23. septembra 2022

Pričeli smo s pripravo 11. konference komunalnega gospodarstva, ki bo potekala 22. in 23. septembra 2022 v Kongresnem centru Olimia v Podčetrtku. Osrednja tema bo Komunala prihodnosti – odporna, trajnostna, digitalna.

Certifikat Voda iz pipe prejela Biotehniški center Naklo in Občina Medvode

V marcu 2022 sta certifikat Voda iz pipe prejeli dve novi organizaciji: Biotehniški center Naklo in Občina Medvode.

Zimko 2022 je poskrbel za težko pričakovano druženje delavcev komunalnega gospodarstva

V petek, 18. marca, in soboto, 19. marca 2022, je v Mariboru in na Pohorju potekala XIX. tradicionalna zimska komunaliada – ZIMKO 2022. Organizacijo tokratnega srečanja, ki je bilo sestavljeno iz petkovega strokovnega posveta vodstvenih delavcev komunalnih podjetij in sobotnega tekmovalnega dela, je tokrat prevzel Javni holding Maribor. Vsem sodelujočim iskreno čestitamo za dosežene rezultate!

V javni razpravi predlog Zakona o gospodarskih javnih službah varstva okolja

Ministrstvo za okolje in prostor je v javno obravnavo predložilo predlog Zakona o gospodarskih javnih službah varstva okolja.

Arhiv: VABILO NA ZIMSKE KOMUNALNE IGRE - ZIMKO 2022

Javni holding Maribor, d. o. o., organizira letošnjo XIX. Zimsko komunaliado, ki bo potekala v soboto, 19. marca 2022.

Nova spletna platforma krožnega gospodarstva - prenovljena stran zeos.si

Zaživela je nova spletna stran družbe ZEOS, d.o.o.. V sklopu projekta Life Spodbujamo e-krožno s sloganom »Še sem uporaben« so jo popolnoma prenovili in nadgradili. Na njej bodo posameznike in organizacije ozaveščali o možnostih koriščenja krožnih storitev s področja e-opreme ter o okoljskih učinkih krožnega ravnanja v Sloveniji in svetu.

Arhivi