Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Arhiv: Vabljeni na 20. okoljski dan gospodarstva

Jubilejni 20. okoljski dan gospodarstva bo potekal 4. junija 2021 v digitalni obliki.

Arhiv: Zaživel portal GZS z aktualnimi nacionalnimi javnimi razpisi

GZS je vzpostavila portal, na katerem boste našli vse aktualne javne razpise na nacionalni ravni. Tukaj so zbrani vsi javni razpisi ministrstev in izvajalskih agencij. Ne glede na to, kakšna je vaša dejavnost, smo prepričani, da boste na naši strani našli razpise, ki vas zanimajo.

Arhiv: Vabilo na predavanje o vrednosti vode ob 75-letnici Geološkega zavoda Slovenije

Geološki zavod Slovenije vabi na drugo v seriji predavanj, ki jih organizira Znanstveni svet GeoZS v letošnjem letu, ko praznujejo svojo 75-letnico. Predavanje bo potekalo v torek, 18. maja 2021, ob 13.00 uri na temo razumevanja vrednosti vode. Predaval bo hidrogeolog prof. dr. Mihael Brenčič, Naravoslovnotehniška fakulteta, Oddelek za geologijo in Geološki zavod Slovenije.

Arhiv: SRIP-Krožno gospodarstvo vabi na dogodek Monosežig muljev čistilnih naprav z upoštevanjem smernic krožnega gospodarstva

SRIP-Krožno gospodarstvo v sodelovanju s Fakulteto za strojništvo Univerze v Ljubljani vabi na spletni dogodek »Monosežig muljev čistilnih naprav z upoštevanjem smernic krožnega gospodarstva«, ki bo potekal v sredo, 26. maja 2021, od 10.00 do 12.00 ure. Na dogodku bodo izpostavljeni tehnični vidiki ter izzivi pri načrtovanju sistemov za termično obdelavo muljev ter vpliv smernic krožnega gospodarstva. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Arhiv: Vprašalnik o interesu koriščenja nepovratnih sredstev v novem finančnem obdobju ter podpornih storitvah GZS

GZS je za člane pripravil kratek vprašalnik o interesu koriščenja nepovratnih sredstev v novem finančnem obdobju ter podpornih storitvah GZS za te namene. Vabljeni k izpolnitvi vprašalnika, ki bo vzel 3 minute vašega časa, službam GZS pa bo služil za oporo pri oblikovanja dodatnih storitev na področju dostopa do EU sredstev in potreb članov.

Arhivi