Zbornica komunalnega gospodarstva

Novice


Postavljen kotiček za oddajo še delujočih aparatov na ZC Velenje

Na Zbirnem centru Velenje je bila danes uradna predaja kotička. Na srečanju so predstavniki lokalnih partnerjev projekta in predstavniki občin podpisali posebno listino, v kateri so se zavezali k skupnemu cilju – zbrati čim več aparatov, ki jih bodo lahko predali v ponovno uporabo.

36. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije - Komunaliada 2022

Za nami je že 36. srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, ki je potekalo 10. in 11. junija 2022 v Celju.

Podeljena priznanja in nagradi ZKG za leto 2021 in 2022

Zbornica komunalnega gospodarstva, ki združuje večino izvajalcev javnih služb v Sloveniji, vsako leto podeli prestižna priznanja in nagrade za največje podjetniške in osebne dosežke na področju komunalnih dejavnosti v Republiki Sloveniji.

POSTAVITEV KOTIČKA ZA ODDAJO ŠE DELUJOČIH APARATOV V MURSKI SOBOTI

Na Zbirnem centru Murska Sobota je bila danes uradna predaja kotička. Na srečanju so direktor lokalnega partnerja projekta SAUBERMACHER – KOMUNALA Murska Sobota d.o.o. Drago Dervarič in podžupanja Mestne občine Murska Sobota Bernardka Ružič skupaj z direktorjem družbe ZEOS d.o.o. Emilom Šehićem podpisali posebno listino, v kateri so se zavezali k skupnemu cilju – zbrati čim več aparatov, ki jih bodo lahko predali v ponovno uporabo.

IZMENJEVALNICA ŠE DELUJOČIH APARATOV V KNJIŽNICI REČI OSTAJA STALNA

Organizatorje Izmenjevalnice še delujočih aparatov, ki je potekala na lokaciji Knjižnice REČI, so obiskovalci s svojimi odzivi prepričali – postala bo stalna! Izvajalci so v dobrem mesecu in pol opazili veliko zanimanje za izmenjavo aparatov, ki še delujejo, saj se je v tem času na lokaciji zbralo 137 aparatov, odnesenih pa jih je bilo 36. Aktivnost vodi družba ZEOS, d.o.o. skupaj s Knjižnico REČI v sklopu projekta Life Spodbujamo e-krožno, v katerem si med drugim želijo spodbujati skupnosti souporabe in izmenjave aparatov ter posledično podaljševati življenjsko dobo le-tem.

Arhivi