Zbornica komunalnega gospodarstva

Webinar, 15. 9. 2020, 12.00

KIBERNETSKA VARNOST V KOMUNALNI DEJAVNOSTI


Zbornica komunalnega gospodarstva v sodelovanju s podjetji BASS d.o.o. in Dataofficer d.o.o. vabi na webinar o kibernetski varnosti v komunalni dejavnosti.

Za prijavo na dogodek prosimo izpolnite spodnji obrazec* do vključno ponedeljka, 14. 9. 2020. Povezavo na webinar boste prejeli dan pred dogodkom na navedeni e-naslov.

Webinar je za člane Zbornice komunalnega gospodarstva brezplačen. Za nečlane znaša kotizacija 120,00 + DDV. Račun bo izstavljen po dogodku.

*Obrazec je bil uspešno oddan, v kolikor na navedeni e-naslov prejmete potrditveno sporočilo. V nasprotnem primeru je potrebno obrazec izpolniti ponovno.
Webinar Kibernetska varnost v komunalni dejavnosti Ob povečani digitalizaciji poslovanja v času koronakrize se je dodatno povečala tudi potreba po zagotavljanju kibernetske varnosti. Zbornica komunalnega gospodarstva v sodelovanju s podjetji BASS d.o.o. in Dataofficer d.o.o. organizira webinar, kjer bo predstavljeno, kako ravnati v primeru kibernetskih napadov, kako jih preprečiti ter kako zagotoviti večjo varnost IT sistemov in osebnih podatkov.
*
*
*


*


*
*
Verifikacija: