Zbornica komunalnega gospodarstva

PRIJAVITE AKCIJO

 

Med Evropskim tednom zmanjševanja odpadkov, ki bo potekal med 17. in 25. novembrom 2018, vas vabimo, da se nam pridružite pri organizaciji akcije na temo preprečevanja nevarnih odpadkov.


Kdo se lahko pridruži ETZO?

·       uprava/javni organi,

·       združenja/nevladne organizacije,

·       podjetja/industrija,

·       izobraževalne ustanove (šole, fakultete, univerze itd.),

·       posamezniki in

·       ostali (bolnišnice, domovi za starejše, kulturne ustanove itd.).


Kako sodelovati?

Enostavno. Tako, da med Evropskim tednom zmanjševanja odpadkov organizirate aktivnost, ki bo čim širšo javnost ozaveščala o tem, kako lahko na preprost način zmanjšamo (nastajanje) nevarnih odpadkov in tako aktivno pripomoremo k zmanjšanju števila odpadkov.

 

Šteje vsaka prijavljena akcija!

Še nimate ideje? Brez skrbi. Na voljo imate številna gradiva, ki so vam lahko v pomoč pri organiziranju akcije. Preberite, kako organizirati delavnico izdelovanja okolju prijaznih čistil in popravljalnico Repair Cafe. VEČ

Pohitite. Prijave so odprte še do 9. novembra

Svojo akcijo lahko prijavite na spletni strani Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, pred tem pa se morate na strani še registrirati.

Pri prijavi akcije bodite pozorni, da upoštevate napotke, ki jih najdete na povezavi http://www.ewwr.eu/docs/ewwr/EN_Action_Developer_Participation_Charter.pdf.

 

V kolikor imate težave s prijavo, si lahko obrazec za prijavo snamete TUKAJ in nam izpolnjen obrazec pošljete na naslov komunala@gzs.si


Vse vaše prijave bomo pregledali in vam posredovali dodatne napotke ali informacije za organizacijo akcije.

V Evropski teden zmanjševanja odpadkov bodo uvrščene samo tiste akcije, ki bodo potekale med 17. in 25. novembrom 2018 in ki bodo organizirane na temo zmanjševanja (nastajanja) nevarnih odpadkov.


V Sloveniji je koordinator Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov 2018 

v soorganizaciji z