Zbornica komunalnega gospodarstva

PRIDRUŽITE SE NAM!


Pobudi se lahko pridružijo vsa komunalna podjetja, ki so člani Zbornice komunalnega gospodarstva in delujejo skladno z načeli trajnostno naravnanega vedenja in želijo k takšnemu vedenju spodbujati tudi svoje uporabnike ter izboljšati kakovost življenja v svojem lokalnem okolju.

Kako?

Za vas smo pripravili vrsto vsebin in materialov, ki jih lahko uporabljate pri komunikaciji s končnimi uporabniki, mediji in ostalimi deležniki. Pri tem vam bo v pomoč Priročnik za uporabo vsebin in materialov, ki vas bo vodil skozi pripravljene materiale in vam podal nekaj priporočil za njihovo uporabo. To so seveda zgolj priporočila, ki jih lahko smiselno prilagodite svojemu lokalnemu okolju in običajni komunikaciji.

Pri uporabi materialov razmišljajte trajnostno. Vsebine pošiljajte v elektronski obliki ali jih vključite v obstoječe tiskovine, pri produkciji ostalih materialov pa bodite pozorni na to, da jih boste lahko čim dlje uporabljali in pri tem ustvarili čim manj odpadkov.

Skupina Skupaj za boljšo družbo

Skupino Skupaj za boljšo družbo sestavljajo predstavniki komunalnih podjetij, ki želijo zavzeti aktivnejšo vlogo v pobudi. Sodelujoči v skupini pomagajo pri pripravi vsebin in njihovi nadgradnji, koordinaciji in komunikaciji pobude. Zavzemajo se za aktivno širjenje pobude na lokalni in nacionalni ravni ter igrajo pomembno vlogo pri njenem uresničevanju.

Če bi tudi sami želeli zavzeti aktivnejšo vlogo pri pobudi, vas prijazno vabimo, da se nam pridružite! Pišete nam lahko na komunala@gzs.si.