Novice


Arhiv: Poslovna pričakovanja 2015

S kakšnimi razmerami se soočate v letošnjem in naslednjem letu? Kako jih ocenjujete v vašem podjetju? 

 
Na Gospodarski zbornici Slovenije želimo kot član evropskega združenja zbornic Eurochambres občutiti razpoloženje, s katerim se soočate v gospodarstvu. Anketa European Economic Survey 2015, ki je razdeljena na šest vsebinskih sklopov (izzivi, prodaja doma, izvozno povpraševanje, zaposlenost, investicije, poslovno zaupanje), se izvaja v vseh partnerskih institucijah v Evropi. Izsledki so po kvaliteti pridobljenih informacij primerljivi z mesečnim objavljenim indikatorjem »Purchasing manager index« od Markit-a.
 
Vaš odgovor šteje, zato vas vljudno vabimo k izpolnitvi anketnega vprašalnika o poslovnih pričakovanjih na povezavi, najkasneje do 10. oktobra. Z Vašo odzivnostjo in objektivnimi odgovori na zastavljena vprašanja, za katere anonimnost jamčimo, boste pomembno prispevali k boljšemu razumevanju vseh omejitev, s katerimi se soočate. Prosimo vas, da anketo izpolnite sami oziroma izpolnjevanje ankete zaupate sodelavcu, ki pozna področje, na katero se anketa nanaša. 
 
Že v naprej se vam zato zahvaljujemo za vaš čas in odgovore na 12 kratkih vprašanj, ki vam bodo vzeli med 5 do 10 minut vašega časa.
 
 
Z analizo ankete bomo javnost seznanili na novinarski konferenci v drugi polovici oktobra, vas pa še posebej z objavo poročila v Poslovnem tedniku oziroma na naši spletni strani skep.gzs.si. 
 
Povezava do ankete: http://gzs.1ka.si/a/47715
 
Do vprašalnika lahko dostopate z matično številko vašega podjetja.
 
V kolikor vam bolj ustreza pisno reševanje vprašalnika, ga pripenjamo v prilogi. Izpolnjenega lahko pošljete po pošti na naslov GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, z navedbo "za anketo" ali faksirate na številko 01/5898 100.
 
 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.