Novice


Arhiv: Predavanje Nave Swersky Sofer INNOVATION, ISRAELI STYLE

Letošnji Blejski forum 2013 bo gostil svetovno priznano izraelsko strokovnjakinjo in top managerko Navo Swersky Sofer, svetovalko in strokovnjakinjo za komercializacijo inovacij, tehnologij in tvegani kapital z 20 letnimi mednarodnimi izkušnjami.

V sodelovanju z Veleposlaništvom Države Izrael na Dunaju in z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Tel Avivu vas Slovensko – izraelski poslovni klub pri GZS Zbornici osrednjeslovenske regije vabi na

predavanje

NAVE SWERSKY SOFER

»Innovation, Israeli style«

v torek, 3. septembra 2013 ob 11.00 uri

v dvorani A/1, Gospodarske Zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Na predavanju bo Nava Swersky Sofer spregovorila o komercializaciji tehnologij in inovacij ter o sodelovanju med akademijo in industrijo, primerov zgodb o uspehu, saj je v času kotpredsednica in izvršna direktorica Yissuma povečala njegove prihodke za 75%.

O vsebini:

V času predsedovanja in vodenja kot njegova izvršna direktorica, se je Yissumuvrstil v svetovni vrh podjetij za prenos tehnologij.Izrael pa je poznan v zadnjih letih kot vodilni in zgodba o uspehu na področju inovacij.

Do danes je Yissum registriralže čez 8300 patentov, ki pokrivajo 2337 inovacij, podelil licence za 700 tehnologij in ustanovil 80 »spin- off« podjetij.

Produkti s področij kemije in materialov, računalništva in inženiringa, kmetijstva, prehranske industrije, biotehnologije, zelene tehnologije, elektronike, nanotehnologije, itd.,ki temeljijo na tehnologijah Hebrejske univerze in so bili komercializirani preko Yissuma, prinašajo danes nad 2 milijardi dolarjev letne prodaje.

Nava Swersky je danes sopredsedujoča tudi Mednarodnikonferenciin sejmu NanoIsrael2014 ter bo v zaključnem delu predavanja predstavila tudi možnosti in prednosti sodelovanja na njem.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku brez prevoda. Po predavanju bo omogočenoB2B srečanje z Navo Swersky Sofer na temo Nanotehnologije po predhodni prijavi.

Dogodek bo trajal predvidoma do 13. ure.

Udeležba je brezplačna.

Ker je število udeležencev omejeno, sprejemamo prijave do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 28.08.2013. Izpolnjene prijavnice lahko pošljete na e-naslov mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu: 01/43 13 040.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.