Novice


Arhiv: Zajtrk s strokovnjakom - predstavitev Javnega razpisa za sofinanciranje vseživljenjske karierne orientacije za delodajalce in zaposlene

Na zajtrk vabimo vsa tista podjetja, ki skrbijo za razvoj kadrov, da se iz prve roke seznanijo z vsebino javnega razpisa, njegovim namenom in možnostmi, ki jih ponuja tako za področje krepitve služb za razvoj kadrov v podjetjih kot možnosti zagotoviti zaposlenim večjo dostopnost do tovrstnih storitev in kakovost razvoja njihovih karier.

Pogovor bo

9. marca 2012 ob 9.30 uri v prostorih

GZS Zbornice osrednjeslovenske regije, Dimičeva 9, pritličje

Sklop A – postavljanje temeljnega kadrovskega procesa razvoja kadrov (npr. izdelava analize stanja in opredelitev osnovne vizije podjetja, izdelava sistemizacije, izdelava kompetenčnih profilov za delovna mesta itd)

Sklop B – usposabljanje ključnega kadra, odgovornega za izvajanje nalog povezanih z razvojem kadrov, in neposredno zagotavljanje storitev, ki se nanašajo na karierno orientacijo zaposlenih (npr. ocenjevanje zaposlenih in izdelava načrta osebnega in poklicnega razvoja zaposlenih)

Sklop C – usposabljanja na področjih motivacije, osebnega in kariernega razvoja ter pridobivanja »mehkih« kompetenc zaposlenih (npr. timsko delo, upravljanje s časom, pridobitev veščin vodenja kariere oz. kariernega razvoja zaposlenih, itd).

Razpoložljiva višina nepovratnih sredstev, ki je na voljo, znaša 3.030.000,00 EUR.

Storitve VKO lahko izvajajo izključno izvajalci vseživljenjske karierne orientacije (v nadaljevanju: izvajalci VKO) s seznama, ki je vzpostavljen na podlagi Javnega razpisa za izbor izvajalcev VKO (Uradni list RS, št. 88/11). Seznam izvajalcev VKO je objavljen na spletni strani sklada: http://www.sklad-kadri.si/

Rok za oddajo vloge je 16. 3. 2012.

Javni razpis in razpisna dokumentacija sta objavljena na spletni strani sklada: www.sklad-kadri.si

Razpis bo predstavila Meta Ponebšek, področna podsekretarka Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije, s sodelavkami.

Udeležba je brezplačna.

PRIJAVE: Prosimo, izpolnite priloženo prijavnico.

Število udeležencev v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 7.3.2012.

Skenirane prijave lahko pošljete na elektronski naslov: mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu: 01/43 13 040


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.