Novice


Arhiv: Zajtrk s strokovnjakom v Rokodelskem centru Ribnica

Po seriji uspešnih zajtrkov z Nastjo Mulej, ki smo jih pripravili v Ljubljani, se tokrat podajamo v najbolj podjetno naravnano slovensko občino RIBNICO in s tem izpolnjujemo še eno pomembno poslanstvo sodobnega časa – kar naprej se učimo in spoznavamo kaj novega. Ali ste vedeli, da je občina Ribnica svoje dovoljenje za prodajo izdelkov po vsem svetu dobila že davnega leta 1492 in da ji to prav gotovo zagotavlja prvenstvo med slovenskimi podjetniškimi in rokodelskimi mesti? Pa da imajo eno najnižjih stopenj brezposelnosti v regiji in največji delež registriranih blagovnih znamk glede na število prebivalcev?Kako oblikovati dober kreativen tim za zmagovito in inovativno spreminjanje podjetniške zgodbe v klasičnem duhu rokodelske ustvarjalnosti se bomo pogovorili prav v Ribnici. Čeprav se nam včasih zdi, da nas prostor in okolje omejuje in obremenjuje, se odgovori morda skrivajo prav v izboljšani tehniki komuniciranja s sodelavci in spodbujanju in oblikovanju idej in predlogov.

V klobuku z idejami boste brskali skupaj z Nastjo Mulej in sicer 13. decembra 2011

ob 10. uri V ROKODELSKEM CENTRU RIBNICA, Cesta na Ugor 6, Ribnica

Komu je seminar namenjen:

-prav posebnim ljudem – kreativcem in inovatorjem,

-delovnim skupinam, ki iščejo nove rešitve

-še bolj izjemnim podjetjem, ki razvijajo nove pristope, nove storitve, nove ideje, in

-in tudi tistim, ki se želijo v kreativnosti uveljaviti.

Torej: če vam je že navsezgodaj zjutraj kdo stopil na živec, ali ste na bojni nogi s sodelavcem, ko vas moti, ker vaš partner vse vidi samo črno in želite, da bi končno delovali kot uglašen tim vse to lahko dosežete, če pobrskate po klobuku z idejami.

Kdo je Nastja Mulej?

Je magistra komunikologije, univerzitetno diplomirana sociologinja in univerzitetno diplomirana ekonomistka, ki ima ekskluzivno licenco za predajanje de Bonovih metod razmišljanja v Sloveniji: Šest klobukov razmišljanja in Lateralno razmišljanje. Številnim posameznikom in timom uspešnih organizacij je že pomagala, da so začeli bolje sodelovati, bolj celovito raziskovati, razmišljati in delovati bolj učinkovito, kreativno in konstruktivno, skrajšali sestankovanja in debatiranja ter jih nadomestili z akcijo.

Udeležba je brezplačna.

Dogodek spada v aktivnosti Mreže za inovativnost pri GZS Zbornici Osrednjeslovenske regije.

PRIJAVE

Prosimo, izpolnite priloženo prijavnico. Število udeležencev v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 9.12.2011.

Skenirane prijave lahko pošljete na elektronski naslov: mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu:

01/43 13 040.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.