Novice


Arhiv: Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije (»sklad«) je 11. marca 2010 objavil javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2010/2011. Najdete ga na spletni strani www.sklad-kadri.si v razdelku »Aktualni razpisi«.

Namen javnega poziva je seznaniti se s potrebami delodajalcev po kadrovskih štipendistih glede na razvojne in kadrovske potrebe delodajalcev. Rok za oddajo potrebe po kadrovskih štipendijah za šolsko leto 2010/11 je 31. maj 2010.

Priporočljivo je, da delodajalci oddajo svoje potrebe čim prej, saj si bodo tako lahko zagotovili boljšo promocijo svojih razpoložljivih kadrovskih štipendij in večji izbor med potencialnimi štipendisti.

Pomembno: Oddaja obrazca ne šteje kot prijava na javni razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij!

V skladu s prejetimi potrebami delodajalcev bo Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije objavil skupni zbir kadrovskih štipendij za šolsko/študijsko leto 2010/2011 ter javni razpis za neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem od šolskega/študijskega leta 2010/2011 do konca izobraževanja na isti stopnji.

Z vprašanji se lahko obrnete na e-poštni naslov info@sklad-kadri.si oziroma telefonsko na številko 01/434-10-80 vsak delovni dan med 9. in 12. uro, ob sredah tudi med 14. in 16. uro.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.