Novice


Arhiv: Sejem Informativa

Tudi letos GZS Zbornica osrednjeslovenske regije sodeluje s sejmom INFORMATIVA, ki je namenjena mladim kot podpora pri odločanju za njihove nadaljnje korake k poklicni osamosvojitvi. GZS ZOR bo organizirala tri samostojne delavnice za dijakinje in dijake  z naslovom MOJ OČE JE KUHARICA, MOJA MAMA PA PILOT.

Če imate doma bodočega dijaka ali dijakinjo, bo obisk na sejmu prav gotovo zabaven, zanimiv in poučen.  Kratek video si oglejte youtube ali na portalu www.network mema. Na kreativno delavnico se lahko prijavite na povezavi: Informativa - delavnice

 

Program Sejma INFORMATIVA pa je zanimiv tudi zaradi možnosti izmenjav izkušenj in dobrih praks delodajalcev in drugih organizacij ter poklicnih smernic. Vabimo vas, da si v priloženi datoteki ogledate tematike na Poslovni Informativi, ki bo v petek, 22. januarja 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V okviru dogodka se predstavlja 17 podjetij, skupaj pa organizatorji pripravljajo 12 predavanj in predstavitev ter odmore s kavo. Dogodka se lahko udeležite za ves dan, ali pa izberete le nekaj predavanj.Dogodek je brezplačen.

Urnik predavanj in obrazec za prijavo na predavanja najdete na povezavi: http://www.informativa.si/poslovnainfo/

 

Pripete datoteke

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.