Novice


Arhiv: Povabilo k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

             

                                                                             

POVABILO

k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih


 

Spoštovani,

 

v okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora delodajalcem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!«, katerega nosilec je Fundacija PRIZMA,  izvajamo nacionalno raziskavo, s katero želimo ugotoviti obstoječe ukrepe, potrebe in ovire slovenskih podjetij različnih velikosti na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih.

 

V kolikor ste zaposleni v vodstvu podjetja oziroma kadrovski službi ali službi za varnost in zdravje pri delu vas vljudno prosimo, da si vzamete 5 do 10 minut časa in izpolnite anonimni spletni vprašalnik na naslovu https://www.1ka.si/a/155549.

Rezultati nam bodo v pomoč pri razvoju programa celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih dejavnikov tveganj (program PSDT), ki bo predstavljal sistematično in strokovno osnovano rešitev za delodajalce na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih.

 

Vprašalnik bo možno izpolniti do 20. marca 2018, rezultati raziskave pa bodo konec aprila 2018 objavljeni na spletni strani projekta NAPREJ (www.naprej.eu) in predstavljeni na uvodni konferenci projekta, ki bo potekala junija 2018.

 

V primeru morebitnih vprašanj lahko kontaktirate izvajalca raziskave, Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana (info@iri-lj.si). 

 

Za sodelovanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!



      Operacijo NAPREJ sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.