Novice


Arhiv: On-line karierni sejem, 22.-26. januar 2019


Prihaja novi online karierni sejem, ki se bo ponovno odvijal med 22. in 26. januarjem 2020. Prvi sejem, potekal je 14. marca 2019, je z odličnim obiskom potrdil, da so tako kot v tujini, tudi pri nas on-line karierni sejmi prava rešitev za trenutne izzive na trgu dela. Najvišjo dodano vrednost sejmu dodaja diskretnost, ki privabi številne primerne kandidate. Z udeležbo na sejmu boste  tako lahko dostopali do 5 – krat več kandidatov kot po klasični poti iskanja novih sodelavcev.

Udeležba na sejmu za  vas predstavlja prihranek časa in denarja. Klasični headhunting vas stane lahko tudi 3 bruto plače ali več, na sejmu pa z enkratnim vložkom v realnem času klepetate z več ustreznimi kandidati, ki jih sami privabite v vaše delovno okolje.  Poleg tega vam virtualni razstavni prostor omogoča neomejeno promocijo podjetja kot zanimivega delodajalca, predvsem pa nagovor širokega kroga potencialnih kandidatov.

Oglaševanje sejma dodatno prilagodimo potrebam delodajalcev, tako bodo poleg iskalcev zaposlitve na sejem vabljeni tudi študentje in dijaki in boste lahko nagovarjali različne ciljne skupine  ter predstavili tudi vzpodbude za privabljanje mladih.

V kolikor že veste, da boste v letu 2020 iskali vsaj enega novega sodelavca s specifičnimi znanji in kompetencami, je virtualni karierno zaposlitveni sejem odlična priložnost tudi za vaše podjetje.

Januarski virtualni sejem bo ponujal:

  • kar 2 dni klepeta s kandidati v živo, sami pa boste določili časovne okvire,
  • video klepet s potencialnimi kandidati,
  • ciljno iskanje kandidatov preko za to narejenega iskalnika,
  • vnos neomejenega števila vaših prostih delovnih mest,
  • dvig prepoznavnosti vaše blagovne znamke delodajalca.

Celovito ponudbo si lahko ogledate TUKAJ ali na povezavi: https://www.optius.com/on-line-karierni-sejem-2020/podjetja/ .

Delovanje On-line sejma vam z veseljem predstavimo v živo preko kratkega webinarja. Za brezplačno prijavo izpolnite prijavnico preko spodnjega gumba. Predstavitev traja cca 25 minut in se je lahko udeleži tudi več sodelavcev hkrati. V kolikor vam termin ne ustreza, nam lahko pišete na sejem@optius.com in bomo prilagodili termin vaši razpoložljivosti.

GUMB pelje na https://www.1ka.si/a/236407

Prijave na drugi sejem v Sloveniji sprejemamo najkasneje do 20. decembra 2019.

Ne zamudite in bodite januarja 2020 v družbi najboljših in si iz udobja pisarne utrite nove poti do kompetentnih kandidatov.

Več informacij: 01 8100 202 (Sanda Jerman, vodja projekta).

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.