Novice


Arhiv: Online delavnica: Najboljše prakse dela na daljavo, 10.4.2020

Online delavnica: Najboljše prakse dela na daljavo

Kot vodstveni delavci kreirate in vodite veliko sestankov, delavnic in drugih dogodkov. Učinkovita online izvedba je lahko pri tem velik izziv - izziv sinhronega ustvarjanja vrednosti v skupnem e-delovnem prostoru na daljavo. Slednje bo zelo uporabno tudi po pandemiji. Učinkovito delo na daljavo lahko postane vaša konkurenčna prednost in vir marsikaterega prihranjenega stroška.

Vabimo vas, da se nam v petek, 10. aprila, od 13.30 do 15.00 ure pridružite na interaktivni online delavnici, kjer si bomo izmenjali:

  • najboljše prakse dela na daljavo
  • najbolj uporabne tehnične rešitve
  • izzive facilitacije oddaljenih ekip
  • izzive vodenja oddaljenih ekip.

Na dogodek se prijavite tukaj

Udeležba na delavnici je možna le za člane GZS.

Po prijavi boste prejeli spletno Zoom povezavo do dogodka.

Število prostih mest je omejeno na 25 udeležencev.
Iz vsakega podjetja/organizacije se lahko prijavita največ dve osebi.

Dogodek bodo vodili online moderatorji iz družbe CorpoHub:
Matej Golob, Voranc Kutnik, Lojze Bertoncelj.

Moderatorji delavnic:

In

Matej Golob, MSc

Podjetnik in svetovalec z inženirskim in korporativnim ozadjem, MBA. Predavatelj z 9+ let izkušenj na področju vitkega inoviranja in agilnosti, več kot 500 izvedenih delavnic, izkušen start-up mentor in katalizator poslovnih idej, coach, certificiran ScrumMaster®.

In

Voranc Kutnik

Eden začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v slovenskem prostoru. Agilen navdušenec pri delu z ekipami, katerim pomaga sprejeti okretne vrednote in načela za hitrejše ustvarjanje boljših izdelkov. Ustanovitelj Agile Slovenia konference, certificiran ScrumMaster®, Scrum@Scale Practitioner, Scrum Professional in Product Owner®.

In

Lojze Bertoncelj, MSc

Svetovalec, moderator in mentor vitkega korporativnega inoviranja ter agilnih metod dela in vodenja. Design Sprinter, ScrumMaster®, TeamProvement Coach. Certificirani moderator metode LEGO (R) SERIOUS PLAY ®, Startup mentor, inovator in podjetnik, inženir/ekonomist.


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.