Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Pridobite podlago za napovedi dejavnosti

  S sodelovanjem pri anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2015-2016 (Eurochambres) boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu, vaši dejavnosti in regiji.

  Arhiv: Nova spletna storitev za zavarovane osebe - vpogled v moje podatke o izdatkih za zdravstvene storitve

  ZZZS je 1. septembra 2015 uvedel novo spletno storitev, ki omogoča zavarovanim osebam na spletu vpogled v podatke o izdatkih za zdravstvene storitve, ki so bile osebi opravljene v breme obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

  Arhiv: Zbiramo naročila za koledarje ZRS za leto 2016

  Uporabnega koledarja bodo veseli vaši sodelavci, stranke ali partnerji. Pohitite z naročilom, lani so bili razprodani!

  Arhiv: Poziv FURS: Posredujte nam težave v delovanju sistema eDavki

  FURS prosi, da spremljate težave z eDavki in čim bolj sprotno in podrobno posredujete opis teh težav na elektronski naslov: sd.fu@gov.si in v vednost ZRS (polje Kp) na zrs@gzs.si. V »Zadevo« e-poštnega sporočila prosim vpišete: #edavki_ZRS.

  Arhiv: PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVE: Prijavite se na izbor Naj računovodski servis 2015 in izkoristite vse prednosti izbora

  Postopek izbora vsem prijavljenim nudi vpogled v poslovanje in s tem daje odgovor, kako nadgraditi svoje storitve. Izbirali bomo med tremi kategorijami računovodskih servisov: MALI, SREDNJI in VELIKI. Rok za prijave je podaljšan do 22. 7. 2015.

  Arhiv: Seminar: Kako varen je vaš denar v Avstriji?

  Gospodarska zbornica Slovenije vas v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu in odvetniško pisarno Grilc Vouk Škof vabi, da se udeležite seminarja KAKO VAREN JE VAŠ DENAR V AVSTRIJI? Seminar bo v ponedeljek, 29. junija 2015, ob 9.00 na GZS, dvorana C (I nadstropje).

  Arhiv: Člani GZS, ki opravljate obrtno dejavnost, pozor!

  Nekateri člani GZS v teh dneh s strani Združenja delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS) prejemate račune za plačilo prispevka za izvajanje Kolektivne pogodbe za podjetništvo in obrt v višini 2 evrov na zaposlenega delavca pri posameznem delodajalcu, ki opravlja obrtno dejavnost. Gospodarska zbornica Slovenije ni podpisnica kolektivne pogodbe za podjetništvo in obrt.

  Arhiv: Izbiramo Naj računovodski servis 2015

  Postopek izbora vsem prijavljenim nudi vpogled v poslovanje in s tem daje odgovor, kako nadgraditi svoje storitve. Izbirali bomo med tremi kategorijami računovodskih servisov: MALI, SREDNJI in VELIKI. Prijave zbiramo do 22.6.2015.

  Arhiv: Priprave na izpit in izpit Strokovni vodja računovodskega servisa v juniju

  Vabljeni, da se pred poletjem udeležite priprav, ki bodo potekale 12.-19. 6., in izpita, ki bo 22. 6. 2015.

  Arhiv: Samo še jutri velja zgodnja kotizacija za seminar Obligacijsko pravo za računovodje

  Izobraževanje je namenjeno računovodjem, ki želijo nadgraditi svoje obstoječe strokovno znanje s poznavanjem osnov obligacijskega prava. Za člane GZS znaša zgodnja kotizacija 76,00 € + DDV in za ostale 120,00 € + DDV.

  Arhivi