Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Pazite na svoje in strankine podatke na internetu

    Nakupovanje in opravljanje raznovrstnih storitev prek spleta nam je že tako prešlo v kri, da včasih malce pozabimo na varnost. S tem pa ne ogrožamo le svojih podatkov, ampak tudi tiste, ki jih hranimo za stranke. Pripravili smo 3 nasvete, kako se izogniti neprijetnim situacijam.

    Arhiv: Otroški dodatek tudi za družine iz 7. in 8. dohodkovnega razreda

    Z novim letom so do otroškega dodatka upravičene tudi družine iz 7. in 8. dohodkovnega razreda, oziroma 50.000 dodatnih otrok.

    Arhiv: Digitalizacija računovodskih servisov

    Digitalizacija računovodskih storitev je priložnost za oblikovanje novega odnosa med strankami in računovodskimi servisi, ki bodo s pomočjo informacijsko komunikacijskih tehnologij dobili večji poudarek na poslovnem svetovanju.

    Arhiv: Izognite se neuspehu s preudarno izbiro računovodskega servisa

    Arhiv: Izognite se neuspehu s preudarno izbiro računovodskega servisa

    Nepravilno pripravljeno letno poročilo o poslovanju ima lahko neugodne posledice za poslovanje podjetja. Izognite se napakam s preudarno izbiro računovodskega servisa.

    Arhiv: Kakovost računovodskih storitev se odraža v njihovi ceni

    Arhiv: Kakovost računovodskih storitev se odraža v njihovi ceni

    Prenizka cena računovodskih storitev vam na kratek rok sicer lahko pripelje veliko novih strank, na dolgi rok pa si boste težko privoščili strokovno izobraževanje in izpopolnjevanje. Posledice so lahko usodne tako za računovodski servis kot tudi za njegove stranke.

    Arhiv: Z Registrom dejanskih lastnikov v boj proti pranju denarja in financiranju terorizma

    Bliža se 19. januar 2018, rok za vpis podatkov v Register dejanskih lastnikov. Kateri poslovni subjekti so temu zavezani in katere podatke morajo posredovati, si preberite v našem članku.

    Arhivi