Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: ZVKSES v praksi, izobraževalni seminar

  Program izobraževalnega seminarja je pripravljen glede na znanja in postopke, ki jih zakonodaja nalaga nepremičninskim posrednikom in jih od njih pričakujejo uporabniki storitev nepremičninskega posredovanja.

  Arhiv: Športno zabavno srečanje članov ZPN

  Arhiv: Sklepanje najemnih razmerij za poslovne prostore

  Arhiv: Sklepanje najemnih razmerij za poslovne prostore

  Z uveljavitvijo Zakona o spremembah in dopolnitvah Stanovanjskega zakona (Uradni list RS, št. 90/21; SZ-1E) je prenehal veljati Zakon o poslovnih stavbah in poslovnih prostorih iz leta 1974, s čimer je na področju najemnih razmerij za poslovne prostore zazevala določena pravna praznina. Za urejanje novih najemnih in zakupnih razmerij za poslovne stavbe in poslovne prostore, se tako od dneva uveljavitve SZ-1E uporabljajo določbe Obligacijskega zakonika, ki pa je v tem delu kljub vsemu bolj splošen in potreben dopolnitve....

  Arhiv: Srečanje nepremičninskih posrednikov Štajerske, Koroške in Pomurske regije

  Arhiv: Srečanje nepremičninskih posrednikov Štajerske, Koroške in Pomurske regije

  Upravni odbor ZDNP vabi na srečanje nepremičninskih posrednikov Štajerske, Koroške in Pomurske regije, v četrtek, 5. maja 2022, ob 12. uri, v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica Talcev 24, Maribor

  Arhiv: Piknik članov ZPN

  Komaj smo čakali in končno nam je namenjeno – sproščeno, malo športno, zelo družabno, brez omejitev in z veliko smeha – predpoletno druženje, piknik, igre brez meja, zabava, DJ in klepet s kolegi, od katerih nas preko leto odmikajo delovne obveznosti, take in drugačne omejitve in pomanjkanje časa.

  Arhiv: Komunikacija in javno nastopanje

  Arhiv: Komunikacija in javno nastopanje

  GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami v sodelovanju z Inštitutom Stopinje organizira 30-urni trening Komunikacija in javno nastopanje.

  Arhiv: Digitalni marketing-LinkedIn delavnica

  Zbornica za poslovanje z nepremičninami vas vabi na delavnico digitalnega marketinga, ki bo potekala v torek, 12. aprila v poslovni stavbi Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana G). Vabljeni vsi člani GZS ZPN, ki si želite pridobiti novo znanje na področju digitalnega marketinga. Število mest je omejeno na 20 udeležencev. Na delavnico prinesete svoj računalnik.