Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Odgovori na vprašanja o delitvi stroškov toplote in ukrepih za energetsko sanacijo

  ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin je 17. februarja organiziralo strokovni posvet o delitvi stroškov toplote in ukrepih za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb. Pred in na samem strokovnem posvetu je bilo izpostavljenih precej vprašanj, na katera pa na samem posvetu ni bilo mogoče v celoti odgovoriti. Na ZPN smo vsa vprašanja zbrali in v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo nanje tudi pisno odgovorili.

  Arhiv: Delitev stroškov in obračun toplote - ne zamudite priložnosti

  Na sredinem strokovnem posvetu Združenja upravnikov nepremičnin smo zbrali prave strokovnjake, ki vam bodo predstavili in odgovorili na vsa vprašanja v zvezi s Pravilnikom o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v večstanovanjskih stavbah, ter vas seznanili z razpisi in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb.

  Arhiv: E-novice ZPN, 12.02.2016

  E-novice ZPN, 12.02.2016

  Arhiv: E-novice ZPN, 05.02.2016

  E-novice ZPN , 05.02.2016

  Arhiv: Delitev stroškov toplote in ukrepi za izboljšanje energetske učinkovitosti večstanovanjskih stavb, strokovni posvet ZUN

  ZUN-Združenje upravnikov nepremičnin pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami vabi na strokovni posvet DELITEV STROŠKOV TOPLOTE IN UKREPI ZA IZBOLJŠANJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI VEČSTANOVANJSKIH STAVB

  Arhiv: Obvestilo GURS, 13.01.2016

  Pošiljanje podatkov o sklenjenih kupoprodajnih in najemnih pravnih poslih v evidenco trga nepremičnin.

  Arhiv: Pojasnila Pravilnika o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto (UL RS 82/15)

  Ministrstvo za infrastrukturo je na našo prošnjo pripravilo pojasnila in razlage posameznih členov Pravilnika o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v večstanovanjskih stavbah z več posameznimi deli (UL RS 82/15)

  Arhiv: Obvestilo o dostopu do zaprtih strani GZS-ZPN

  Obvestilo o ureditvi dostopa do zaprtih strani GZS-ZPN

  Arhiv: UO ZUN je sprejel sklep v zvezi s Pravilnikom o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto

  Upravni odbor Združenja upravnikov nepremičnin, je na 1. seji dne 19.11.2015 obravnaval Pravilnik o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v večstanovanjskih stavbah z več posameznimi deli (UL RS št. 82/15).