Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Visoke cene energentov razburjajo etažne lastnike

    Arhiv: Rezervni skladi vse večje breme za etažne lastnike

    Na Združenju upravnikov nepremičnin, ki deluje v okviru GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami, ugotavljamo, da se uresničuje scenarij, ki smo ga napovedovali pred uveljavitvijo sprememb Stanovanjskega zakona. Poleg tega pa so etažni lastniki deležni višjih stroškov tudi zaradi razmer na finančnih trgih.

    Arhiv: Smernice IP glede preverjanja izpolnjevanja PCT pogoja za delodajalce oziroma upravljalce

    Informacijska pooblaščenka (v nadaljevanju: IP) je v petek, 19. septembra 2021 objavil Smernice o preverjanju PCT pogoj za delodajalce oziroma upravljalce, za posameznike in za šole.

    Arhiv: Nova ugodnost za člane ZPN - onOffice

    Arhiv: Nova ugodnost za člane ZPN - onOffice

    Z veseljem vas obveščamo, da smo z onOffice d.o.o. sklenili dogovor o poslovnem sodelovanju na podlagi katerega ste člani ZPN poleg dodatne možnosti trženja nepremičnin in upravljanja z njimi, upravičeni do nekaterih ugodnosti, in sicer: - 6 mesečne brezplačne uporabe aplikacije onOffice - 30% popusta pri sklenitvi pogodbe o najemu aplikacije onOffice je posebej za nepremičninske posrednike prilagojena programska oprema (CRM), ki poenostavi vsakodnevno poslovanje in komunikacijo s strankami ter z več kot 150 nepremičninskimi portali. Več o tem si lahko preberete na njihovi spletni strani: www.onoffice.si

    Arhiv: Veljavne omejitve pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji

    Vlada RS na dopisni seji dne 4. avgusta 2021 sprejela Odlok o načinu ugotavljanja izpolnjevanja pogojev prebolevnosti, cepljenosti in testiranja v zvezi z nalezljivo boleznijo COVID-19 in ga objavila v Uradnem listu RS. Odlok začne veljati v četrtek 5. avgusta 2021.

    Arhivi