Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Projekt Leonardo Da Vinci VETAAL se je zaključil!

Decembra 2015 se je končal mednarodni projekt Leonardo Da Vinci VETAAL z naslovom »Razvoj usposabljanja za evropske pohištvene strokovnjake pri oblikovanju in proizvodnji pohištva z integracijo »Ambient Assisted Living (AAL) sistemov za oskrbo in podporo starejših in invalidov«.

Arhiv: 4. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

Glavni namen dogodka je predstaviti strokovni in širši javnosti pestrost in širino razvojnih aktivnosti v gozdno-lesni verigi, predstavitve dobrih praks vključevanja podjetij v evropske projekte Obzorja 2020 in 7. Okvirnega programa ter prikaz obstoječih in prihodnjih oblikah sektorske in državne podpore razvoju.

Arhiv: VABILO: Strokovni posvet INŠPEKCIJSKI NADZOR TRGOVANJA Z LESOM IN LESNIMI IZDELKI PO ZAHTEVAH EVROPSKE UREDBE EUTR

Društvo inženirjev in tehnikov Ljubljana in Bureau Veritas organizirata 18. novembra 2015 ob 14. uri, strokovno predavanje o aktualni tematiki preprečevanja trgovanja z ilegalno posekanim lesom.

Arhiv: VABILO: Predavanje in okrogla miza: Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji

Učinkovitejše in sistematično vključevanje oblikovanja v proces razvoja novih izdelkov je ena izmed ključnih priložnosti tudi za razvoj konkurenčnosti pohištvene industrije.

Arhiv: Skupinski sejemski nastop pohištvenih podjetij na sejmu 100% Design London 2015

Sejem 100% Design je namenjen predstavitvi industrijskega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 448 razstavljavcev iz 39 držav, obiskalo pa ga je več kot 28.000 profesionalnih obiskovalcev.

Arhiv: VABILO: Tretja poslovna sektorska delegacija pohištvenikov in lesarjev na EXPO Milano

7. do 9. oktobra 2015 bo organizirana tretja poslovno sektorska delegacija na svetovno razstavo EXPO Milano 2015.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.