Novice


Arhiv: Javni razpis za zagotavljanje ugodnih virov financiranja mikro, malim in srednje velikim podjetjem

Slovenski podjetniški sklad je 3.3.2023 objavil Javni razpis P7-2 2023 | COVID MIKROKREDITI 2023 za zagotavljanje ugodnih virov financiranja mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Arhiv: Treningi javnega nastopanja in komunikacije

Inštitut Stopinje organizira serijo treningov javnega nastopanja, s katerimi lahko pridobite dragocena in učinkovita praktična znanja in izkušnje s področja javnega nastopanja in kakovostne komunikacije.

Arhiv: Dogodek 500 podjetnic

Praznik 500 Podjetnic bo! Rezervirajte si 6. april 2023.

Arhiv: POSODABLJANJE ELEKTRONSKIH NASLOVOV ČLANOV ZOR

Prosimo vas za posodobitev elektronskih naslovov.

Arhiv: RAZPIS GZS ZOR ZA INOVACIJE 2023

GZS, Zbornica za osrednjeslovensko regijo odpira 20. razpis za najboljše osrednjeslovenske inovacije. Ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke Osrednjeslovenske regije k sodelovanju.

Arhiv: Zagonska podjetja združena pod eno streho

Ljubljana, 6. 12. 2022 - Sekcija startup in scaleup podjetij (SSP) združuje 39 ustanovnih članov. Nastala je na pobudo Gospodarske zbornice Slovenije - Zbornice osrednjeslovenske regije in Kluba poslovnih angelov Slovenije.

Arhiv: Dodatni termini brezplačnih diagnostičnih testiranj za oceno telesne zmogljivosti vodij in zaposlenih v zagonskih in MSP podjetjih

Zagonska in inovativna MSP podjetja, v sodelovanju s Fakulteto za šport ponovno vabimo na brezplačna diagnostična testiranja telesne zmogljivosti z ovrednotenjem zdravstvenega tveganja in nasveti za odpravo pomanjkljivosti.

Arhiv: Zlata Gazela savinjskemu podjetju Pišek – Vitli Krpan, srebrna podjetju Etrel iz osrednjeslovenske regije!

Slovenska gazela je izbor najboljših najhitreje rastočih podjetij, ki poteka od leta 2001.

Arhiv: Obisk slovenskih podjetnic na avstrijskem Koroškem

Gospodarska zbornica Slovenije, v okviru projekta SPOT svetovanje, Zbornica osrednjeslovenske regije in Skupnost slovenskih podjetnic so 14. oktobra 2022 organizirale delegacijo na Avstrijsko Koroško, kjer so podjetnice in podjetnice začetnice nabirale znanje o tem, kako s čezmejnim povezovanjem priti do novih poslovnih priložnosti.

Arhiv: OPTIUS HR strokovni dogodek: Gospodarstvo se ohlaja. Kako komunicirati v primeru odpuščanj?

Vabljeni, 7. 10. 2022 v Ljubljani, na Optius HR strokovni dogodek: Gospodarstvo se ohlaja. Kako komunicirati v primeru odpuščanj?

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.