Zapri

Aktualne novice


Aktivnosti projekta VIRTUAL TEAMS - Erasmus+

 

Delo na daljavo narašča hitreje kot kdaj koli prej in ne kaže, da bi se upočasnilo. Na tisoče organizacij v Evropi in po svetu je prešlo na delo na daljavo. Še vedno pa se mnoge trudijo uporabljati dobre prakse in rutine za zagotavljanje produktivnosti in dobrega počutja svojih zaposlenih v teh težkih časih.

Cilj projekta Virutal Teams je pomagati ter opremiti vodje v malih in srednje velikih podjetjih (MSP) ter kadrovske strokovnjake z orodji in veščinami, da bodo lahko s prilagoditvijo svojih politik, praks in postopkov spodbujali pozitivne organizacijske kulture, podpirali svoje zaposlene ter izboljšali kakovost dela v virtualnih timih.

 

Kratek opis načrtovanih aktivnosti in pripomočkov:

 

-IO1: Zbirka orodij za vodje virtualnih ekip, kadrovske strokovnjake in vodje, ki bo pomagal pri sprejemanju najboljših praks za delo na daljavo.

-IO2: Razvoj in izvedba tečajev usposabljanja za vodje skupin, kadrovske strokovnjake na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja in e-delavce.

-IO3: MOOC (massive open online course - množični odprti spletni tečaj, ki je namenjen neomejenemu sodelovanju in odprtemu dostopu prek spleta) o učinkovitem vodenju virtualnih ekip, ki vključuje digitalne učne vire, kot so spletni moduli, zbirka orodij, gradivo za usposabljanje, podcasti, prispevki na blogu, članki in drugi odprti izobraževalni viri.

 

Več informacij dobite na spletni strani projekta: https://virtual-teams.eu/

 

 

Projekt je financirala Evropska komisija v okviru programa Erasmus+. Ta publikacija odraža le stališča avtorja, Komisija pa ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih vsebuje.[Številka projekta: 2020-1-FR01-KA226-VET-095203]

Fotogalerija