Zapri

Aktualne novice


Prijavi se na razpis "Kamnik, moje podjetniško mesto" in osvoji kreativni vavčer v višini 5.000 eur

Iščemo pogumne, kreativne, inovativne podjetnice in podjetnike, ki ste s svojo idejo pripravljeni razširiti ponudbo in soustvarjati prihodnost kamniškega mestnega središča. 

Izkoristite priložnost in se prijavite na razpis 
»Kamnik, moje podjetniško mesto«
www.podjetnisko-mesto.si

Podjetnice in podjetnike, ki se boste odločili svojo podjetniško pot nadaljevati, začeti ali razširiti v starem kamniškem mestnem središču, bomo v okviru projekta CINEMA (www.gzs.si/projektnopovezovanje/CINEMA) nagradili z vavčerjem v vrednosti 5.000 eur (brez DDV). V času priprave prijave bomo brezplačno poslovno podporno svetovanje in mentoriranje nudili prav vsem zainteresiranim za prijavo na razpis, kar je odlična možnost za vse, ki bi želeli preveriti in/ali nadgraditi svojo poslovno idejo/koncept. Namen razpisa je:

  • Izbrati tri podjetnice/podjetnike, ki so s svojo dejavnostjo in poslovno idejo pripravljeni zapolniti enega od praznih poslovnih prostorov v starem kamniškem središču in jih nagraditi z vavčerjem za 5.000 eur (brez DDV) za koriščenje kreativnih in poslovno podpornih storitev.
  • Prispevati k poživitvi ponudbe in dogajanja v mestu Kamnik.
  • Spodbuditi povezovanje bolj tradicionalnih dejavnosti s kreativnimi storitvami ter tako prispevati k razvoju inovativnega ter trajnejšega poslovanja podjetij.

Razpis, prijavnica in druge informacije so na voljo na www.podjetnisko-mesto.si. Vabljeni, da nas spremljate tudi na FB strani www.facebook.com/podjetniskomesto