Zapri

Aktualne novice


III. raziskava na temo družbene odgovornosti v poslovni javnosti - vabljeni k izpolnjevanju vprašalnika

Gospodarska zbornica Slovenije kot partner projekta že tretje leto sodeluje pri uvajanju certifikata Družbeno odgovoren delodajalec. Z nosilcem projekta Ekvilib Inštitut ter partnerjema, Združenjem delodajalcev Slovenije in Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije, vsako leto pripravimo kratek anketni vprašalnik v povezavi z družbeno odgovornostjo podjetij/organizacij, ki vam ga pošiljamo v ponovno izpolnjevanje. V njem tudi letos izpostavljamo odnos delodajalcev do zaposlenih in želimo preveriti informiranost in ozaveščenost podjetij/organizacij na področju družbene odgovornosti, njihov odnos do certifikatov in nagrad ter izvajanje projektov in aktivnosti s področja družbene odgovornosti. Tako bomo lahko podatke in rezultate primerjali med leti ter z njimi vse spremembe, ki so se v tem času dogodile.  

Zato vas vljudno prosimo, da vaše podjetje oz. organizacija izpolni vprašalnik, ne glede na to, ali ste ga v lanskem letu že izpolnjevali, saj se je v letu dni zagotovo marsikaj spremenilo. Vprašalnik je dostopen na spodnji povezavi. Raziskava bo odprta do 28.1.2022 in je anonimna. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo le 10 minut. Vaši odgovori pa bodo pomembno prispevali k uvidu o informiranosti in ozaveščenosti pri izvajanju aktivnosti s področja družbene odgovornosti med slovenskimi podjetji in organizacijami. V primeru, da ste lani anketo že izpolnjevali in boste letos ponovili, pa nam bo to omogočilo tudi širšo primerljivost podatkov raziskave med leti.

Povezavo za izpolnjevanje ankete najdete tu: https://www.1ka.si/a/5268c409Rezultate si boste lahko po zaključku raziskave ogledali na spletni strani www.certifikatdod.si

Fotogalerija