Novice


Konferenca GO DIGITAL! - Zadnji poziv za digitalno gospodarstvo

Gospodarska zbornica Slovenije

Spoštovani,

Preverite, kdo so letošnji govorci na konferenci GO DIGITAL!
Gospodarstvo se bliskovito spreminja. Novi poslovni modeli in digitalne tehnologije so izzivi, s katerimi se srečujemo na vsakem koraku. Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT Horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo zato vabita na


konferenco GO DIGITAL! - Zadnji poziv za digitalno gospodarstvo
v torek, 4. decembra, od 8:30. do 16. ure
v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Konferenca bo povezala ponudnike rešitev informacijskih tehnologij in podjetja, ki so uspela z uvedbo novih poslovnih modelov, temelječih na disruptivnih digitalnih tehnologijah. Zaupali nam bodo primere uspešnih pristopov k digitalni preobrazbi ter odstrli pogled v prihodnost.

Na okrogli mizi bodo svoja mnenja, ali bo Slovenija uspešna v digitalni ekonomiji, soočili predstavniki civilne družbe, vlade, IKT panoge ter podjetij s področja informacijske tehnologije. Več o programu najdete tukaj.

Ne zamudite odličnih predavanj o aktualni problematiki:
Igor Benko, ki v korporaciji Google vodi razvoj enega od področij in nas bo opozoril, na katere družbene fenomene in tehnologije moramo biti še posebej pozorni danes, da bomo pripravljeni na trende, ki nas čakajo že jutri. Na trenutnih tehnoloških trendih bo prikazal, kako vzpostaviti ravnovesje med trenutnim uspehom produkta in njegovim potencialom v prihodnosti v okolju, kjer tehnološki cikel postaja vedno krajši.

Dr. Dan Podjed, antropolog, zaposlen kot znanstveni sodelavec Znanstvenoraziskovalnega centra SAZU in raziskovalec na Inovacijsko-razvojnem inštitutu Univerze v Ljubljani. V predavanju bo predstavil štiri korake pristopa, usmerjenega k ljudem, ki ga lahko uporabite za razvoj lastnih produktov in rešitev. Popeljal nas bo v leto 2045 in si skušali zamisliti, kakšna bo prihodnost človeštva ob vse pametnejših napravah in izjemno hitrem razvoju umetne inteligence. Bodo takrat tehnologije služile ljudem ali ljudje tehnologijam?
Rezervirajte si čas 4. decembra za konferenco GO DIGITAL!, ki bo letos spajala nove poslovne modele in digitalne tehnologije za zadnji poziv za uspeh v bliskovito se spreminjajočem digitalnem gospodarstvu.

Prijeten dan vam želi ekipa
Združenje za informatiko in telekomunikacije, IKT horizontalna mreža
Več o dogodku Prijavite se tukaj.

Za vsa vprašanj o konferenci smo na voljo:
  • 015898 420
  • zit@gzs.si
Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.
[GDPR_TEKST]

Fotogalerija