Novice


Vabljeni k sodelovanju v raziskavi EU Software Skills Survey

 
 


Raziskava je del projekta European Software Skills Alliance (ESSA), štiriletne vseevropske pobude, ki jo financira Evropska komisija. Cilj projekta je razvoj in izvajanje nove evropske strategije in učnega načrta poklicnega izobraževanja na področju programske opreme. Temelji projekta predstavljajo evropski strokovni standardi in okviri za informacijsko tehnologijo, kot je e-CF.


Vaše sodelovanje v tej raziskavi nam bo pomagalo, da bomo bolje razumeli potrebe po znanjih in veščinah s področja programske opreme znotraj organizacij in da bomo pridobili informacije za oblikovanje učinkovite evropske strategije na področju programske opreme.

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo največ petnajst minut, do nje pa lahko dostopate prek spleta: EU Software Skills Survey.  Anketa je na voljo le v angleškem jeziku.

 

Po zaključku ankete boste prejeli analizo potreb po znanju in veščinah na področju programske opreme in strategijo na področju programske opreme, ko bo pripravljena.

 

Hvala za vaše dragoceno mnenje, ki bo pomembno vplivalo k cilju projekta in sooblikovalo prihodnost na področju programske opreme.

 

Zelo bomo hvaležni, če boste vprašalnik rešili čimprej.
                                                                                  


 

Fotogalerija