Novice


Znanstveno-raziskovalni trendi na področju digitalne preobrazbe

Vas zanima digitalna preobrazba? Digitalna preobrazba organizacij predstavlja ključni element uspeha v sodobnem poslovnem svetu. Pri tem pomembno vlogo igrajo vodstvo in zaposleni v organizaciji, ter njihovo poznavanje konceptov in tehnologij digitalne preobrazbe. 


V knjigi so predstavljene  aktualne teme s področja digitalne preobrazbe, ki bodo organizacijam in ostalim udeležencem v procesu digitalne preobrazbe v pomoč pri lažjem prehodu v digitalno poslovanje. Med prebojnimi tehnologijami, ki jih zasledimo na področju digitalne preobrazbe so v znanstveni monografiji predstavljeni primeri več-kriterijskih ekspertnih sistemov za podporo odločanja, opredeljena je vloga podatkov v sodobni organizaciji, predstavljeni so pristopi k transformaciji modela poslovnega procesa v tehnologijo veriženja blokov, ter podane smernice za učinkovito obvladovanje kibernetskih tveganj v času pandemije. Poleg primerov uporabe sodobnih tehnologij je predstavljena tudi zasnova prilagodljivega modela strateškega upravljanja informatike.


O stanju digitalne preobrazbe in njenih trendih  si lahko preberete v knjigi Znanstveno-raziskovalni trendi na področju digitalne preobrazbe tukaj >>


Vabljeni tudi k ANKETI , s katero želimo ugotoviti stanje in potrebe na področju digitalizacije v podjetjih v Sloveniji.
anketo, s katero želimo ugotoviti stanje in potrebe na področju digitalizacije v podjetjih v Sloveniji. 

Fotogalerija