Novice


Pridružite se ARISA projektu in okrepite vaša znanja in spretnosti s področja umetne inteligence


 

 

Pridružite se projektu Artificial Intelligence Skills Alliance (ARISA) in postanite pridruženi partner! S tem se boste vključili v projektne dejavnosti, pridobili dostop do vseh izročkov, ki bodo nastali v okviru projekta, in pomagali oblikovati prihodnost znanj in spretnosti s področja umetne inteligence v Evropi.

Kdo lahko postane pridruženi partner na ARISA projektu?

Vse organizacije, katerih poslanstvo temelji na odpravi vrzeli v znanju in spretnostih na področju umetne inteligence ter si prizadevajo za delovno silo, ki je usposobljena in pripravljena na izzive prihodnosti. ARISA vabi v svoje vrste javne in zasebne organizacije, ne glede na njihovo velikost, ponudnike izobraževanj, izvajalce akreditacij in certificiranj, socialne partnerje, gospodarske zbornice in združenja, saj je za uspeh razvoja znanj in spretnosti umetne inteligence potrebno sodelovanje različnih deležnikov.

Zakaj postati pridruženi partner na projektu ARISA?

Kot pridruženi partner lahko dejavno prispevate k delu na projektu in imate neposreden dostop do vseh znanj in gradiv, ki jih razvijamo v sklopu projekta ARISA. S sodelovanjem na projektu boste razširili svojo strokovno mrežo in izboljšali sodelovanje s strokovnjaki s področja umetne inteligence. To je priložnost, da povečate svoj vpliv in pokažete, da se vaša organizacija zavzema za razvoj znanj in spretnosti na področju umetne inteligence.

Kako se lahko pridružite ARISA projektu kot pridruženi partner?

Vabimo vas, da si najprej preberete informacije o delovnih področjih, v katera se lahko vključite, in določite želeni obseg vašega sodelovanja. Vse informacije boste našli na spletni strani ARISA. Nato izpolnite spletni obrazec in počakajte, da se vam oglasi ekipa ARISA projekta.

 

Več informacij o možnostih sodelovanja najdete tukaj >>


 



Fotogalerija