Spoštovani,
vljudno vabljeni na Veliki spomladanski živilski seminar 2019, ki bo v sredo, 17. aprila 2019 s pričetkom ob 9. uri v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije, na Dimičevi ulici 13, v Ljubljani.
Na konferenci bodo potekala predavanja s področja higiene, kakovosti in varnosti hrane s strani predstavnikov raziskovalnih in razvojnih inštitucij, ki so vključeni v strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo SRIP HRANA.
Predavanja bodo vsebinsko vezana na 4. fokusno področje akcijskega načrta SRIP HRANA:
» HIGIENA, KAKOVOST IN VARNOST HRANE«,
ki sestoji iz štirih akcijskih sklopov: higiena in varnost, kakovost, sledljivost ter pravno-zakonodajni okvir.
Več informacij o omenjenem fokusnem področju lahko najdete v akcijskem načrtu pod poglavjem 3.4 na strani 29.
Prijava na konferenco je brezplačna. Prijave zbiramo TUKAJ do ponedeljka, 15.4.2019.
PROGRAM
Za dodatne informacije:
Maja Oblak (T: 01 5898 297; maja.oblak@gzs.si)
mag. Jana Ramuš (T: 01 58 98 250; jana.ramus@gzs.si)