Reja različnih pasem drobnice za meso in izdelke vrhunske kakovosti
Datum:
21.10.2021 10:00 - 21.10.2021 12:00
Kraj: Zavrč
Organizator: Partnerji projekta Na(j)prej lokalno
Kontakt:
Vabljeni na predstavitev rezultatov EIP projekta »Reja različnih pasem drobnice za meso in izdelke vrhunske kakovosti« ter predstavitev aktivnosti projekta Na(j)prej lokalno, s katerim projektni partnerji želijo povezati ključne deležnike med rejci drobnice, klavnicami, mesarijami ter drugimi obrati za predelavo in pakiranje iz mesa drobnice.
Dogodek bo potekal v četrtek, 21. 10. 2021 ob 10. uri.
v dvorani občine Zavrč (Goričak 6, 2283 Zavrč).
PROGRAM:
10.00 - 10.45 |
Vpliv različnih tehnologij reje na klavne lastnosti in kakovost mesa drobnice |
|
viš. pred. dr. Angela Cividini |
10.45 – 11.00 |
ODMOR |
11.00 -11.30 |
Ravnanje z živalmi pred zakolom |
|
viš. pred. dr. Angela Cividini |
11.30 - 12.00 |
Vpliv hlajenja in zorenja na kakovost mesa drobnice |
|
asist. dr. Mateja Lušnic Polak |
Program dogodka najdete
tukaj.
Fotogalerija