Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS ter Gospodarsko zbornico Slovenije vabimo slovenska podjetja k udeležbi na dogodek o vlogi in pomenu hrane v turizmu.
V okviru dogodka, ki bo 28. septembra 2015 v okviru razstave EXPO Milano 2015, bo organizirana poslovna konferenca ter B2B pogovori med predstavniki podjetij s področja turizma in živilske industrije, mednarodnih organizacij in nacionalnih ter lokalnih oblasti.
Konferenca na temo pomena, trendov in promocije hrane v turizmu bo potekala v dopoldanskem času, medtem ko se bodo vnaprej dogovorjeni B2B sestanki med udeleženci odvijali v popoldanskem času. Celoten dogodek bo potekal v Milanu, v konferenčnem centru Palazzo delle Stelline (Sala Volta, 1. nadstropje), corso Magenta 61.
Vsako prijavljeno podjetje bo lahko preko spletne platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja oz. institucije, s katerimi bi želela imeti individualne sestanke. Nekaj dni pred dogodkom bodo udeleženci preko e-pošte prejeli preliminarni urnik pogovorov. Ob registraciji bodo vsi udeleženci prejeli končni urnik B2B pogovorov, ki bodo razporejeni na 30 minut.
Kotizacije za udeležbo na sestankih in konferenci ni.
Prijavljena podjetja krijejo stroške hotelske namestitve in prevoza.
Vse zainteresirane vabimo, da z izpolnjeno elektronsko prijavnico svoj interes za udeležbo na konferenci potrdijo najkasneje do 24. septembra in na B2B sestankih do 15. septembra. V kolikor se bo dogodka udeležilo več predstavnikov enega podjetja, mora prijavnico na platformi izpolniti vsak udeleženec posebej.
V primeru zadostnega števila prijav bo predvidoma teden dni pred dogodkom v prostorih SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, organiziran pripravljalni sestanek za vse slovenske udeležence.
Dodatne informacije: Tina Lukan, tel. 01 5309 826, e-pošto: tina.lukan@spiritslovenia.si.