1. MEDNARODNI SIMPOZIJ ISO-FOOD V PORTOROŽU
Datum:
01.04.2019 00:00 - 03.04.2019 00:00
Kraj: Grand Hotelu Bernardin, Portorož
Organizator: ERA Chair ISO-FOOD Office
Kontakt: ERAChair@isofood.eu
Institut Jožef Stefan, Odsek za znanosti o okolju, bo od 1. do 3. aprila 2019 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu organiziral 1. mednarodni simpozij ISO-FOOD o uporabi izotopskih in drugih tehnik pri varnosti in kakovosti živil z imenom:
1st ISO-FOOD International Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality.
Teme:
- Pristnost in sledljivost živil
- Varnost in kakovost živil
- Metrologija in živila
- Baze podatkov za živila ter semantika
- Nanomateriali ter nanotehnologija
- Foodomika
Več informacij o dogodku lahko najdete tukaj, prijave pa se zbirajo na sledeči povezavi: http://iso-food.academicevent.net/registration/.
Vljudno vabljeni k udeležbi!
Fotogalerija