Projektno povezovanje

Aktualne novice


Priložnost za inovativna podjetja

 

 

Vsaka od možganskih polovic je odgovorna za različne načine mišljenja in spretnosti. Desna polovica je bolj ustvarjalne narave, procesi mišljenja so naključni. Leva polovica pa je razumsko analitična, miselni procesi so osnovani na logiki in zaporedju. Obe polovici sta enako pomembni, pri večini ljudi pa pri uporabi izstopa ena možganska polovica in zato smo si različni. To pa pomeni, da se lahko medsebojno odlično dopolnjujemo!

V sklopu projekta COCO4CCI povezujemo najboljše iz dveh svetov – odprto miselnost in inovativne pristope kulturnih in kreativnih industrij (KKI) ter izkušnje in tehnološko moč naprednih industrij (ang. Advanced Manufacturing/AVM). GZS vabi podjetja naprednih industrij, da se prijavijo za sodelovanje s kreativci pri reševanju svojih izzivov. V prvem krogu so svoje izzive kreativcem predstavili Plastika Virant, Plastika Skaza in Plastika Rupar, sedaj pa iščemo nove izzivalce za 2. krog.

 

GZS vabi podjetja naprednih industrij, da se prijavijo za sodelovanje s kreativci. Povezovanje bo potekalo večstopenjsko:

  1. Predstavitev izzivov, s katerimi se srečujejo izbrana podjetja naprednih industrij.
  2. Obisk izbranih slovenskih podjetij naprednih industrij s predstavitvijo proizvodnje in procesov.
  3. Predstavitev idej na izzive izbranih slovenskih podjetij naprednih industrij.

Trenutno v prvem sklopu povezovanja sodelujejo tri podjetja iz polimerne industrije, ki predstavljajo svoje izzive: Plastika Virant, Plastika Skaza in Plastika Rupar.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje s kreativci, nas kontaktirajte: projects@gzs.si. Pomagamli vam bomo pri oblikovanju vašega izziva!


https://www.interreg-central.eu/Content.Node/COCO4CCI.html

#COCO4CCI

#Cooperationiscentral

Fotogalerija