Projektno povezovanje

Aktualne novice


StartCircles delavnica: Sodelovanje brez zapletov Zaščita intelektualne lastnine

Vabimo vas na delavnico v okviru projekta Start Circles, kjer bo predstavljeno kako zaščititi intelektualno lastnino, zakaj je to pomembno za rast posla in kako pravzaprav zastaviti sodelovanje med deležniki. Podani bodo tudi primeri dobrih in slabih praks.

Nova realnost zahteva odgovorne odgovore na vprašanja zaposlenih

»Kdaj je 9-17 postalo 24/7?«, »Delo od doma ali doma ne delam?«, »Ker sem manj s sodelavci se včasih sprašujem ali sem odveč?« - Ta in druga vprašanja je v povezavi z našim delovnim okoljem prinesla nova realnost v zadnjem letu ob epidemiji koronavirusa. Prav ta vprašanja so v ospredju letošnje kampanje certifikata Družbeno odgovoren delodajalec. V njej izpostavljajo, da nas nova realnost sooča s spremembami, ki so še posebej opazne na področju dela.

Podjetja si želijo biti certificirana kot družbeno odgovoren delodajalec: že več kot 100 prijavljenih

Podjetja si želijo biti certificirana kot družbeno odgovoren delodajalec: že več kot 100 prijavljenih

Certifikat kot orodje za naslavljanje novih izzivov ob epidemiji koronavirusa – Podjetja in organizacije lahko v letu 2021 pristopijo k certificiranju brezplačno. Za certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, v katerem je Gospodarska zbornica Slovenije projektni partner, smo zabeležili več kot 100 prijav podjetij in organizacij.

Svetovni dan ustvarjalnosti in inovacij, 21. april

Svetovni dan ustvarjalnosti in inovacij, 21. april

Združeni narodi so leto 2021 razglasili za Mednarodno leto kreativne ekonomije za trajnostni razvoj. Obenem so z namenom ozaveščanja o vlogi ustvarjalnosti in inovacij v vseh vidikih človekovega razvoja razglasili 21. april za Svetovni dan ustvarjalnosti in inovacij. Ob svetovnem dnevu ustvarjalnosti in inovacij GZS skupaj s partnerji projekta DIVA spodbuja sodelovanje kreativne industrije in podjetij z namenom razvoja novih prebojnih in ustvarjalnih idej.

Prijavite se na javni razpis projekta DIVA in izboljšajte svojo inovativnost

Prijavite se na javni razpis projekta DIVA in izboljšajte svojo inovativnost

Ste predstavnik malega ali srednje velikega podjetja, ki želi izboljšati svoj inovacijski potencial? Želite pri inoviranju sodelovati z ustvarjalci iz kulturno-kreativnega sektorja po metodi Art in Design Thinking? Ne zamudite priložnosti, prijavite se na javni razpis projekta DIVA za sofinanciranje pilotnih projektov, podprli bomo vaše inovativne ideje.

Slovenska podjetja dobro poznajo družbeno odgovornost, a epidemija omejila aktivnosti s tega področja

Največ je ukrepov s področja zdravja in varstva pri delu ter usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja - 100 jih lahko letos brezplačno pridobi pristopni certifikat Družbeno odgovoren delodajalec.

ThinkTwice!, Erasmus+, KA2, 1/9/2020-31/8/2022

ThinkTwice! Ekološka trajnost pri vodenju projektov

Priložnost za inovativna podjetja

Sodelovanje med sektorjem kreativnih industrij (razmišljanje z desno hemisfero) ter tehnološko naprednimi podjetji (razmišljanje z levo hemisfero) postaja vedno bolj prepoznano kot gonilo inovativnosti, napredka in trajnostnega razvoja.

Zdaj je čas za inovativnost!

Zdaj je čas za inovativnost! Inovacij se ne rabimo bati.

Revitalizacija mestnih središč & kulturna in kreativna industrija

Revitalizacija mestnih središč & kulturna in kreativna industrija. Revitalizacija mestnih središč z razvijanjem novih inovativnih konceptov vključevanja in povezovanja kreativnih industrij, podjetništva in malega trgovstva ter tudi lokalnih odločevalcev/oblasti in skupnosti.