Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)


Dokončno oblikovanje vprašanj orodja za samoocenjevanje in stresni test


Kot smo že pisali, se v okviru projekta WBL-Q pripravlja orodje za samoevalvacijo in testiranje izjemnih situacij. Sedaj je partnerstvo premagalo najtežjo nalogo v projektu. Dokončno definiranih je 68 medsebojno povezanih vprašanj za samoocenjevanje v 22 merilih kakovosti in 6 gradnikih EQAVET, vključno z načini odgovarjanja, možnostmi odgovorov in točkovanjem. V zadnjem koraku je bila ocenjena občutljivost vsakega merila za enega od opredeljenih megatrendov kot so: demografski razvoj, pomanjkanje kvalificirane delovne sile, digitalizacija in industrija 4.0, migracijski tokovi ter gospodarski in politični razvoj.

Spletno orodje za samoocenjevanje kakovosti učenja na delovnem mestu bo odgovornemu osebju PUD omogočalo, da oceni lastne procese PUD in njihovo kakovost. Hkrati orodje omogoča primerjavo lastnih ocen in vrednosti z veljavnimi merili (v skladu z velikostjo, ciljnim sektorjem, stopnjo zrelosti itd.) ter odčitavanje potencialov za izboljšave. Poleg tega orodje uporabniku ponudi konkretne predloge za izboljšave, naslednje korake, ki jih je treba storiti, ter informacije o tem, kdo bo organizaciji v tem procesu lahko pomagal in jo podpiral.

 

 

Več informacij o projektu lahko najdete na spodnjih povezavah ali se obrnete na kontaktno osebo odgovorno za ta projekt: Željka Kelkedizeljka.kelkedi@gzs.si

 

Spletna stran projekta: https://www.wbl-quality.eu/

FB projekta: https://www.facebook.com/WBLQuality/?ref=page_internal 

 

 

Fotogalerija