Projektno povezovanje

Aktualne novice


Uvodno srečanje partnerjev projekta DigiER




26. in 27. maja 2021 je bil na spletu izveden prvi uvodni sestanek projekta Digital transborder Entrepreneurship Readiness - DigiER. V projektu sodeluje 6 partnerjev. Vodilni partner je Regionalna Izba Gospodarcza w Katowicach iz Poljske.

Cilj projekta

Cilj projekta je ozaveščanje o učinkovitosti digitalnega čezmejnega podjetništva med zaposlenimi v gospodarskih zbornicah, regionalnih razvojnih agencijah, lokalnih organih in centrih za razvoj podjetništva, pa tudi med učitelji, trenerji in mentorji na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Na dvodnevnem srečanju je vsak partner predstavil svojo organizacijo in svoj prispevek k projektu. Na srečanju smo:

  • pregledali najpomembnejše točke projekta,
  • pregledali naloge za oba sklopa projekta (priročnik o digitalnih čezmejnih podjetniških strategijah v poslovnem okolju in mobilna aplikacija DigiER za podjetnike),
  • se seznanili z glavnimi pravili upravljanja in dejavnostmi v projektu,
  • bili seznanjeni s programsko opremo za upravljanje projekta,
  •  se seznanili s strategijo evalvacije in diseminacije.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije. Vsebina te publikacije ne odraža nujno stališča ali mnenja Evropske komisije. Publikacija odraža samo stališča avtorjev in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih ta publikacija vsebuje.« [Številka projekta: KA226-EFE67C7B].


Fotogalerija