Projektno povezovanje

Aktualne novice


2. srečanje partnerjev projekta DigiER




8. in 9. decembra 2021 smo v živo izvedli sestanek projekta Digital transborder Entrepreneurship Readiness – DigiER. Drugi sestanek smo, zaradi omejitev, izvedli pri vodilnem partnerju Regionalna Izba Gospodarcza w Katowicach na Poljskem in ne v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, kot je bilo prvotno mišljeno.

Na dvodnevnem srečanju je vsak partner predstavil svojo organizacijo, pregledali smo vse sklope projekta ter dosedanje opravljeno delo na projektu. Zlasti smo se posvetili rezultatom vprašalnika, ki smo ga posredovali našim deležnikom.

Določilo smo roke za naslednje sklope nalog ter uskladili termin za naslednje srečanje partnerjev, ki bo potekalo 21. in 22. junija 2022 v Grčiji.


 

Več o projetku:

FB stran projekta: https://www.facebook.com/DigierProject/

Spletna stran projekta: https://digier.erasmus.site/

LinkedIn stran projekta: https://www.linkedin.com/company/digier-digital-transborder-entrepreneurship-readiness 

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije. Vsebina te publikacije ne odraža nujno stališča ali mnenja Evropske komisije. Publikacija odraža samo stališča avtorjev in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih ta publikacija vsebuje.« [Številka projekta: KA226-EFE67C7B].

 

 

Fotogalerija