Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt WBL-Q – vabljeni k uporabi spletnega orodja za samoocenjevanje kakovosti usposabljanja na delovnem mestu za mentorje

Kakovostno izobraževanje in usposabljanje na delovnem mestu je ključ za doseganje visoko usposobljene delovne sile.

Vabimo vas, da s pomočjo spletnega orodja za samoocenjevanje preverite, na katerih področjih ste sami močni in kje bi morda stvari lahko še izboljšali. Orodje je dostopno na: https://www.tool.wbl-quality.eu/sl.

 

Na podlagi izpolnjenega vprašalnika boste pridobili personalizirano podrobno poročilo s priporočili za morebitne izboljšave kakovosti vašega usposabljanja, ter nove možnosti in ideje, tudi z vidika prihajajočih trendov, kot so demografski razvoj, digitalizacija in internacionalizacija.

Vprašalnik lahko uporabite tudi za spremljanje razvoja praktičnega usposabljanja z delom v podjetju, saj beleži vse rezultate vsakokratnega ocenjevanja, kar vam omogoča primerjavo rezultatov v različnih ocenjevalnih obdobjih.

Pridružite se že več kot 70 podjetjem, ki so vprašalnik izpolnili – in pridobili ideje za izboljšave svojih izobraževalnih procesov v podjetju! Obiščite: https://www.tool.wbl-quality.eu/sl.

Več informacij o projektu si lahko preberete na spletni strani projekta.

Za več novosti in zanimivosti glede projekta pa nam sledite na: Facebook ali Instagram strani projekta.

Fotogalerija