Projektno povezovanje

Aktualne novice


Mobilna aplikacija DigiER za podjetnike

Mobilna aplikacija DigiER bo omogočala prilagojene poti usposabljanja za podjetnike in start-up podjetnike. Aplikacija bo prvič preverila stopnjo znanja in zavedanja o digitalnem čezmejnem podjetništvu ter na podlagi tega oblikovala prilagojene poti usposabljanja za vsakega uporabnika.

Aplikacija vsebuje tudi različne vsebine, kot so video posnetki, infografike, interaktivne vaje in druge interaktivne vsebine, ki bodo uporabnikom pomagale pri razvoju digitalnih kompetenc in znanj. Poleg tega aplikacija zagotavljala tudi dostop do koristnih virov in orodij za podjetnike, ki želijo izboljšati svoje digitalne veščine.

Cilj mobilne aplikacije DigiER je spodbujati podjetnike k razvoju digitalnih veščin, ki jih potrebujejo za uspešno poslovanje v čezmejnem okolju. Z uporabo prilagojenih poti usposabljanja in različnih vsebin ter virov, ki jih ponuja aplikacija, bodo podjetniki lahko izboljšali svoje digitalne kompetence in razvili strategije za uspešno poslovanje v digitalnem svetu.

Aplikacija je na voljo v spletnih trgovinah  Google Play in App store (ključna beseda DigiER). Več o aplikaciji na povezavi https://digier.erasmus.site/si/project-results/.


Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije. Vsebina te publikacije ne odraža nujno stališča ali mnenja Evropske komisije. Publikacija odraža samo stališča avtorjev in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih ta publikacija vsebuje.« [Številka projekta: KA226-EFE67C7B].


Fotogalerija