Projektno povezovanje

Aktualne novice


Izšla je sedma številka novičnika DigiER



Partnerstvo DigiER se je 20. in 21. aprila 2023 sestalo na zadnjem transnacionalnem projektnem srečanju, ki ga je organiziral CCIS v Ljubljani, čudoviti slovenski prestolnici. Na srečanju so imeli partnerji priložnost za splošen pregled najnovejšega razvoja projekta. Razpravljali so o projektnih dejavnostih in nalogah ter doslej opravljenem delu, na koncu pa so se dogovorili o zadnjih korakih, potrebnih za nemoten zaključek projekta. Srečanje je bilo odlična priložnost, da se partnerji ponovno srečajo in skupaj doživijo še zadnjo nepozabno izkušnjo!

Projekt DigiER se z velikim uspehom zaključuje! S trdim delom in predanostjo vseh partnerjev je konzorciju uspelo zagotoviti inovativno in učinkovito digitalno rešitev, ki podjetnikom, inštruktorjem, zainteresiranim stranem in vsem zainteresiranim stranem ponuja možnost, da izboljšajo svoje digitalne spretnosti in znanje o poslovanju v Evropi. Vodnik in aplikacija sta uporabna vira za ciljne skupine projekta. Ob zaključku projekta smo ponosni na učinek, ki ga projekt ustvarja, in na razliko, ki jo lahko naredi v podjetniškem sektorju.

Novičnik vam je na voljo na povezavi Newsletter 7 CCIS.pdf

 

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije. Vsebina te publikacije ne odraža nujno stališča ali mnenja Evropske komisije. Publikacija odraža samo stališča avtorjev in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih ta publikacija vsebuje.« [Številka projekta: KA226-EFE67C7B].

 

Fotogalerija