Projektno povezovanje

Aktualne novice


Projekt EU365 - Le še nekaj dni za izziv! - Kaj vam pomeni biti državljan EU?

»A penny for your thoughts?«

S projektom EU365 imate možnost osvojiti 150 evrov, preprosto s tem, da nam zaupate svoj pogled in mnenje o svojem življenju v EU!

Okolje, integracija in demokracija so med tremi najpomembnejšimi vprašanji Evropske unije za boljše in varnejše življenje v naši evropski skupnosti. Vendar pa vsak prebivalec EU pojmuje državljanstvo EU drugače.

Zdaj nas zanima: Kaj za vas pomeni biti državljan EU?

Če želite sodelovati v drugem in zadnjem izzivu in dobiti priložnost osvojiti 150 evrov denarne nagrade ter prejeti koledar, ki smo ga ustvarili v okviru projekta, preprosto sledite enemu od naših kanalov družbenih medijev in nam napišite sporočilo na InstagramuFacebooku ali Twitterju in delite svoje misli o svojem življenju v EU.

V enem stavku nam povejte, kaj vam pomeni biti državljan EU in napišite, v kateri državi EU ste doma.

Vaše misli – citate -  bomo zbirali in anonimno objavljali na spletni strani EU365 od 16.07.2023. Tam lahko glasujete, kateri citat vaših sodržavljanov EU vam je najbolj všeč.

Citati, ki bodo prejeli največ glasov na državo oddaje (partnerske države so: Avstrija, Irska in Slovenija), bodo imeli možnost osvojiti 150 evrov, poleg tega pa bodo štirje udeleženci na državo z največ glasovi prejeli naš koledar »Forever Calendar«!

Zato kar pogumno – razmislite o tem in povejte nam in skupnosti, kaj VAM pomeni biti državljan EU!


 

Fotogalerija