Inovativna Slovenija

Novice


Arhiv: Ljubljanski univerzitetni inkubator predstavlja najboljše start-upe

Ljubljanski univerzitetni inkubator s partnerji GZS, MGRT in SPIRIT Slovenija vabi na Demo dan - predstavitev in spoznavanje najboljših start-upov, ki bo potekal v torek, 20. junija.




Neprecenljivo znanje, ki se nabira na fakultetah Univerze v Ljubljani, LUI že 13 let uspešno prenaša na trg. S svojimi 145 start-up podjetji, od katerih je skoraj četrtina ustanoviteljev doktorjev znanosti ali mladih raziskovalcev, LUI predstavlja pomemben člen pri zagonu gospodarstva.

 

Povabljeni gostje boste spoznali in preizkusili produkte, tehnološke in ne-tehnološke inovacije, ki jih bodo naši start-upi predstavili na Demo dnevu.

 

Dogodek je namenjen povezovanju naših start-upov z bolj uveljavljenimi in pomembnejšimi podjetji v Sloveniji ter investitorji. Cilj dogodka je ustvarjanje plodnih in vzajemnih povezav oz. podjetniško-medgeneracijsko povezovanje, pretok znanja, izkušenj in idej.

 

Ideje in inovacije prihajajo iz skoraj vseh 26 fakultet in akademij Univerze v Ljubljani, ki se znotraj LUI razvijajo v interdisciplinarnem okolju. Prepričani smo, da bo obisk za vas koristen in zanimiv.

 

 

KDAJ: torek, 20. junij 2017 / predstavitve potekajo od 16.00 do 19.00 ure,

sledi še mreženje s pogostitvijo (od 19.00 do 21.00 ure)

KJE: Ljubljanski univerzitetni inkubator, Vojkova 63, 1000 Ljubljana (2. nadstropje)


Prosimo vas za potrditev udeležbe do srede, 14. 6. na email: 

sabina.martincic@lui.uni-lj.si

Dodatne informacije so na voljo: +386 41 923 242


 

Pripete datoteke

Fotogalerija