Inovativna Slovenija

Novice


Arhiv: Objavljeni regionalni razpisi GZS za inovacije 2019

Na 13 regionalnih zbornicah so objavljeni težko pričakovani razpisi za priznanja GZS za inovacije 2019. Gre za najpomembnejša inovacijska priznanja v Sloveniji. Podrobnosti in razpisna dokumentacija je dostopna preko spletnih strani regionalnih zbornic ali preko povezav na zemljevidu regij na spletni strani Inovativna Slovenija.

Delavnice »Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?«

V marcu bodo po Sloveniji potekale delavnice na temo objavljenega razpisa GZS za inovacije 2019 in uspešnega prijavljanja ter vodenja razvojnih projektov. Termini delavnic in podrobnosti so dostopne preko povezav na spletni strani Inovativna Slovenija.

Spletni seminar »Kako uspešno prijaviti inovacijo na razpis za priznanja GZS za inovacije2019«

V ponedeljek, 4. 3. 2019 ob 11.00 bo potekal spletni seminar na katerem boste podrobno seznanjeni z vsemi novostmi letošnjega razpisa in pomembnimi podrobnostmi, ki vam bodo v pomoč, da boste svojo inovacijo kar najuspešneje prijavili. Prijave na spletni seminar pošljite na ales.ugovsek@gzs.si.

Fotogalerija