Zapri

Novice


Arhiv: Indijska skupina podjetij SRB Group si želi sodelovanja s slovenskimi podjetji

Spoštovani,

Indijska skupina podjetij  SRB Group, katerega osnovna dejavnost je izgradnja, vzdrževanje ter opremljanje infrastrukturnih projektov vseh vrst –  železnice, metalurgija, rudarstvo, kovaštvo, predelava marmorja, vse vrste daljnovodov (plin, voda, nafta), tudi gradnja ter obnova elektrarn – predvsem termoelektrarn, si želi vzpostaviti sodelovanje s slovenskimi podjetji. Zanima jih tudi področje ekologije ter ravnanja z odpadki ter z odpadnimi vodami.  

Ena izmed infrastrukturnih prioritet indijske Vlade, so železnice – tako izgradnja novih prog, kakor tudi obnova obstoječih. V razvoj železnic vlagajo veliko denarja – v vsa področja, tudi v vlake, kupujejo vse vrste strojev za vzdrževanje železniške infrastrukture, rezervne dele ipd. Veliko indijskih  mest že gradi podzemno železnico oz. to načrtuje, načrtujejo tudi hitre železniške povezave med mesti.

V Indiji je izredno pomembno imeti dobrega poslovnega partnerja, kar olajša poslovanje ter velikokrat omogoči tudi dostop in sodelovanje na javnih razpisih, ki jih pripravlja indijska Vlada – preko "Joint Venture" podjetij.  Skupina podjetij SRB Group je veliko in kapitalsko močno podjetje, ki išče partnerje za področje železnic, kovaštva, rezervnih delov za industrijske stroje, razne vrste ventilov za velike sisteme prenosne sisteme, opremo za rudnike ter podobno, za obnovo ter tudi za izgradnjo elektrarn. SRB Group že dolgo deluje Rusiji in v večini nekdanjih ruskih republik.

Podjetje SRB Group je izredno zainteresirano glede železnišče infrastrukture – izgradnje tirov, opremljanje , vzpostavljanje sistemov, tudi varnostnih, uvoz delovnih strojev, vzdrževanje le-teh.

Gre za veliko in dobro podjetje, s tradicijo ter dobrimi referencami, ki  išče partnerje za skupno sodelovanje. Sposobni so investirati, zanima jih tudi prenos tehnologij ter proizvodnja v Indiji - v okviru indijskega vladnega projekta "Make in India".

Zainteresirana podjetja vabimo, da se oglasijo na naslov Veleposlaništvo R Slovenije v New Delhiju, na elektronski naslov ekonomske svetovalke Maje Šegota (elektronski naslov:  maja.segota@gov.si  ), ki vas bo povezala s predstavniki skupine podjetij SRB Group.  

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo.

Z lepimi pozdravi, 

Strokovna služba GZS ZEE
    

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.