Novice


Obvestilo za člane

Obveščamo vas, da so člani Upravnega odbora Zbornice elektroindustrije dne 25.10.2023 na 3. redni seji potrdili prenovljeno tabelo članarin s pripadajočimi članarinskimi razredi in podrazredi. Nov članarinski model bo začel veljati v letu 2024.

Arhiv: Vključevanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva na trg dela: priložnosti in sistemske rešitve

Vljudno vas vabimo na mednarodno konferenco »Vključevanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva na trg dela: priložnosti in sistemske rešitve«, ki bo v četrtek, 9. 11. 2023 ob 9.00 uri na GZS, v Dvorani A. Tema konference bo zaposlovanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva, ki imajo v Sloveniji prost dostop do trga dela.

Arhiv: Povpraševanje za zunanjega strokovnjaka

V okviru projekta CIRCI - Krožna industrija - uvajanje krožnega gospodarstva v industrijske procese objavljamo povpraševanje za zunanjega strokovnjaka za aktivnosti v zvezi z delovnim sklopom Komunikacija.

Arhiv: Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1M) - pripombe do 14.10.2023

Spoštovani člani in članice Zbornice elektroindustrije, obveščamo vas, da je Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport v javno obravnavo predložilo Predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1M).

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.