Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v München

Vabimo vas, da se pridružite gospodarski delegaciji, ki bo obiskala München od 18. do 20. junija 2024. Nemčija je ključna destinacija za slovenske izvoznike, poleg tega pa nemško tržišče nudi tudi priložnosti za sodelovanje v številnih sektorjih, kar prispeva k rasti in razvoju slovenskega gospodarstva.

Delovna skupina za zeleni prehod elektroindustrije

Pridružite se novoustanovljeni, ekskluzivni iniciativi, ki je odprta za člane Zbornice elektroindustrije in ponuja mesečna srečanja, polna novosti iz področja trajnosti, izmenjave mnenj ter dobrih praks med vodilnimi podjetji v industriji. Odkrijte najnovejše trende v okolju primerni zasnovi izdelkov (t.j. Ecodesign), trajnostnih procesih in tehnologijah, ter se pripravite na prihajajoče zakonodajne spremembe, ki prinašajo nove priložnosti za vaše podjetje. S tematsko usmerjenimi delavnicami in zanimivimi diskusijami bomo skupaj krojili prihodnost elektroindustrije v smeri večje trajnosti.

Arhiv: ZA čisto in bolj prijetno okolje, ZA dobro energijo

Pomlad je čas, ko se z naravo prebuja tudi naš odgovoren odnos do okolja. Ne le na čistilnih akcijah v naravi, tudi doma in v službi postorimo marsikaj, da odpremo vrata novi energiji. Zborničarji bomo na pobudo Zbornice elektroindustrije 20. marca, začeli interno zbiralno akcijo odpadne elektronske in električne opreme. Pobrskajte po predalih in omarah v pisarnah, morda se v njih skrivajo miške, tipkovnice, potrgani kabli, baterije …, ki so nam vdano služile do iztrošenosti. Odpadno elektroniko lahko prinesete vsak delavni dan od 20. do 22. marca med 8. in 14. uro v mobilni zbiralnik na ploščad pred GZS.

Poročilo konference Dan najboljše prakse 2024

Na Dnevu najboljše prakse o medpanožni uporabi tehnologij.

Arhiv: Povpraševanje za zunanjega izvajalca – facilitator delavnice

V okviru projekta CIRCI - Krožna industrija - uvajanje krožnega gospodarstva v industrijske procese objavljamo povpraševanje za zunanjega izvajalca, ki bo facilitiral delavnico.

Obvestilo za člane

Obveščamo vas, da so člani Upravnega odbora Zbornice elektroindustrije dne 25.10.2023 na 3. redni seji potrdili prenovljeno tabelo članarin s pripadajočimi članarinskimi razredi in podrazredi. Nov članarinski model bo začel veljati v letu 2024.

Arhiv: Vključevanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva na trg dela: priložnosti in sistemske rešitve

Vljudno vas vabimo na mednarodno konferenco »Vključevanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva na trg dela: priložnosti in sistemske rešitve«, ki bo v četrtek, 9. 11. 2023 ob 9.00 uri na GZS, v Dvorani A. Tema konference bo zaposlovanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva, ki imajo v Sloveniji prost dostop do trga dela.

Arhiv: Povpraševanje za zunanjega strokovnjaka

V okviru projekta CIRCI - Krožna industrija - uvajanje krožnega gospodarstva v industrijske procese objavljamo povpraševanje za zunanjega strokovnjaka za aktivnosti v zvezi z delovnim sklopom Komunikacija.

Arhiv: Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1M) - pripombe do 14.10.2023

Spoštovani člani in članice Zbornice elektroindustrije, obveščamo vas, da je Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport v javno obravnavo predložilo Predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1M).

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.